Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:19
missa01
Abone

İbadet etmeyi bıraktım

İbadet etmeyi bıraktım

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm
Ben 2 evlat sahibi 33 yasında bir anneyim. eşimden 5 yıl önce ayrıldım. 1 yıldır da mahkemem var. Ben bu süreçte her şeyimi varımı yoğumu evlatlarıma harcadım harcıyorum da. O kadar çok telaş ettim ki evlatlarım kimseye muhtaç olmasın kimseye minnet etmesin ne isteseler alayım ne isteseler yapayım diye sadece bu dünya telaşı sardı beni. O kadarki ramazanda bile oruç tutmadım çalışmaktan koşuşturmaktan. Biliyorum bir bahane değil bu. Şu 5 yıl içinde hiç bir ibadetimi yapmadım. Kime anlatsam haşa ALLAH tan soğudun falan diyorlar haşa öyle bir şey yok Rabbime imanım şimdi dahada fazla ama evlat korkusu mu nedir bilmiyorum ibadetlerimin hiç birini yapmıyorum. Çoğu şeyi dile getirip anlatamıyorum da. Bana bir akıl verin ne olur bir kitap bir söz bir şey diyin de aklım başıma gelsin bu sefillikten kurtulayım ne olur.
Şimdiden ALLAH RAZI OLSUN…

Okudunuz mu?  Yatırım bankasında ki paranın zekatı

Yorum: İbadet etmeyi bıraktım

Kayıtsız Üye
ne yap ne et 5 vakit namazı kıl oruç tut evlenebiliyosan tekrar evlen


Yorum: İbadet etmeyi bıraktım

Omer Faruk
Güzel kardeşim,

Öncelikle, boşanmak bir kadın için çok sarsıcı bir imtihan. Hele hele bir de çocuk varsa daha da ağırlaşıyor. Allah yardımcınız olsun. Ama bilin ki çocuklarınızı yalnızca mide olarak doyurmanız, üst olarak giydirmeniz onlara yetmeyecektir. Gözleri önünde ibadetini yapmayan, Allah’tan çekinmeyen bir anne onlar için en büyük açlıktır. Unutmayın çocuklarınızın en önemli ve ilk öğretmeni sizsiniz. Çocuklar sözlerinize değil yaptıklarınıza bakar.

Okudunuz mu?  İnterneten tanıştığım biriyle ailemden habersiz dini nikah yaptım geçerli mi?

Elbette eşinizle boşanmanız yaşadıklarınız sizi üzmüştür. Bir an önce kendinize gelin ve Rabbinize dönün. Rabbim size tekrar evlenmeyi nasip etsin. Aynı şekilde hayırlı birini önünüze çıkarsın.

Bir müslüman kadının imanından sonra çocuklarından daha büyük bir motivasyon kaynağı yoktur. İmanınızı öncelerseniz Allah da sizi önceler. Unutmayın hayat iman ve mücadeledir. Ne mücadelesiz iman olur, ne de imansız mücadele olur. İmanın en büyük göstergesi ise ameldir. Büyük ihtimal eşinizden size duyduğu AŞKI göremediğiniz için boşandınız. Nasıl ki siz eşinizden AŞKI görünür halde hareketlerinde görmek istiyorsanız. Rabbinize imanınız da amellerinizdir.

Okudunuz mu?  Bipolar bozukluk

Selametle ve amelle kalın…

Bu kategoride yer alan Namaz kılarken farklı şeyler düşününce namaz kabul olmaz mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İbadet etmeyi bıraktım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.