Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:28
sizden2
Abone

Namazımı son zamanlarda kılmamaya başladım

Namazımı son zamanlarda kılmamaya başladım

kendinemüslüm
merhaba mumsema ben son zamanlarda namazımı isteyerek kılmamaya başladım sanki içimden biri ‘sen müslüman değilsin diyor’ töbe haşa ama ben töbe edip Allah’a dua etmeye devam ediyorum sanki içimde bir korku var o korkudan bir türlü kurtulamıyorum ve sanki namaz kıla hevesim bir anda yok oluyor neden olabilir ?

Okudunuz mu?  Oruçken rüyalanmak

Yorum: Namazımı son zamanlarda kılmamaya başladım

arifselim
Merhaba. Bu düşünceler şeytandandır. Bunları önemsemeyeceksin ve ibadetlerine devam edeceksin. Şeytanın sana verdiği her vesveseye uyarsan Allah korusun seni dininden uzaklaştırır.

Bu kategoride yer alan Birinin Yanlışını Başkasına Anlatmak Gıybet Mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazımı son zamanlarda kılmamaya başladım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.