Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:49
sizden07
Abone

Son zamanlarda çokça piyasada olan cin filmleri hakkında

Son zamanlarda çokça piyasada olan cin filmleri hakkında

Merve1992
son zamanlarda bu tarz filmler çok yayılmaya başladı bir çogu gerçek hikayeden alıntıdır yazsada kafam allak bullak merak edip bir çogunu izledim cinlerin insanlardan bu denli saldırarak intikam aldıgına hiç şahit olmadım inşAllah olmamda ama bana tuhaf geliyor o tarz şeyler mesela bu tarz filmlerde oynayanlar yeri geliyor çarpılmış gibi oluyor yeri geliyor cine benzetilip oynatılıyor bu insanlar sanki böyle cinleri hafife alıyormuş gibi olmuyor mu?yani bu cinler bu insanlara musallat olamaz mı?
bir grup var mesela terkedilmiş eski köylere yerlere yada evlere giriyor yaşam belirtisi hiç yok oralarda çekim yapıyorlar ve bazı tuhaf şeyler yaşanıyor bu tarz insanlarada cinler kendilerini rahatsız ettikleri için musallat olma durumu olmuyor mu ?

Okudunuz mu?  Allah yerine tanrı kelimesini kullanmak

Yorum: Son zamanlarda çokça piyasada olan cin filmleri hakkında

Karanlık
Esselamun Aleyküm ve Rahmetullah
Eğlence için çeşitli filmleri günümüzde görmekteyiz.Cinlerle alakalı film yapılınca eğer onlar aşağılanmazsa pek bir şey olmaz.Adamlar n’apsınlar? Gerçek cinleri oynatamayacaklarına göre mecbur kendileri kurgulayacaklar.Bunun dışında şu oraya buraya gidenlerden bahsetmek istiyorum.Ya kendileri kurguluyorlar veyahut Cinnilerin dikkatini aşırı çekiyorlar.Eğer dikkat çekiyorlarsa bu hiç iyi değil,çünkü kimse o varlıklarla uğraşmak istemez.Onların dikkatini elbetteki bu filmler çekiyordur.Uzaylılar,insanlar hakkında film yapsa,biz merak etmez miyiz? 😀 Musallat durumu,öyle keyfi olamaz.Ancak Allah izin verirse olur.Bunun için büyü,cinnilere zarar verme vs. gerek.Bu varlıklardan korkmamalıyız.Tek korkmamız gereken kişi Allah’tır.Ayetel Kürsi,Felak,Nas,İhlas,Fatiha vb.sureleri okursak korunuruz İnşAllah.Ayrıca filmlerdeki olaylar bazen gerçeklerden çok daha üst düzey olabiliyor.Cinleri mümkün olduğunca düşünmemek en uygun olandır.
Selametle

Okudunuz mu?  Süt Emme ile ilgili

Yorum: Son zamanlarda çokça piyasada olan cin filmleri hakkında

7velh0
Evet Youtube’da bazı kişiler bazı "paronormal"(sanırım doğru yazmadım :)) olayların yaşandığı yerlere gidiyor bilmem kapı çarpışıyor şöyle oluyor böyle oluyor röportajda asla biz kendimiz yapmıyoruz bu kurgu değil diyorlar falan filan inter Milan…(orada o kapı çarpsın varya bir kaçarım) böyle girdikleri yerlerde büyü falan var sanırım
korku filmini korku yapan zaten gerçek yaşanmıştır yazısı bence 🙂
Senin soruna bir kaç şey eklemek istedim sadece
——
Yine bu arkadaşlar kapalak kız diye bir olayın yaşandığı yere gidiyor işte çok eskiden okul müdürü sanırım hizmetliye tecavüz ediyor kız dayanamayız intihar ediyor… Bu kısımdan sonrasını siz araştırın çünkü devamını çok iyi bilmiyorum sizce bu olayın doğruluğu ne kadar gerçektir hikayeyi okursanız zaten dediğimi anlarsanız gittikleri okulda duvarlarda kırılma izi var sanki biri oraya çarpmış gibi..
Soruyu sorandan özür diliyorum bende bir şey eklemek istedim ama çok uzun oldu

Bu kategoride yer alan Arka avret yerinde görülmeyen şey gusul abdestine engel midir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Son zamanlarda çokça piyasada olan cin filmleri hakkında Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.