Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:14
missa07
Abone

Babam 5 Vakit Namaz Kılıyor Ama ….

Babam 5 Vakit Namaz Kılıyor Ama ….

Kayıtsız Üye
Şeriatı kabul etmem demişti, Hırsızın eli kesilmez, Karımı yarım saymam ben sen kendi karını sayarsın diyor. Ben şeriatın islam olduğunu söyleyince biraz düzeldi gibi ama yine pek sanmıyorum. Üstelik kendisini çok takva ehli felan sanıyor.

Okudunuz mu?  Evli bir kadınla beraber olmak

Ayeti inkar ettin sen diyince bağırıp ne halt biliyorsun sen felan diyor. Bende sinirle senin kıldığın namazdan ne olur, müşriklerin de namazı vardı diyorum. Bana bir vebal var mıdır?


Yorum: Babam 5 Vakit Namaz Kılıyor Ama ….

arifselim
Bilmeyen birisine onun anlayacağı şekilde anlatmak gerekir. Nefret ettirerek ve soğutarak İslam anlatılmaz. Böyle yaparsan hata edersin. Ona anlayacağı şekilde ama mutlaka güzel ve uygun bir dille anlatmalısın. Ters tepeceğini bildiğinde anlatmamak daha doğru olabilir.

Bu kategoride yer alan Kurra Hafız Ne Demektir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam 5 Vakit Namaz Kılıyor Ama …. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.