Anasayfa
8 Mayıs 2021, 6:51
sizden03
Abone

Babannem ayakta yürüyebildiği halde oturarak namaz kılıyor.bu doğrumu.?

Babannem ayakta yürüyebildiği halde oturarak namaz kılıyor.bu doğrumu.?

Hüzn’ü LeyL..
EsselamünAleyküm..
Babaannem ayakta yürüyebiliyor maşaAllahı var ayakalrı ağrıyor ama öle ayakta durmaya zorlanacak kadar değil bahçede boş boş yürür mesela ama namaza gelince oturuor . namazda etrafına bakıyor hatta kızacağı bir şey olursa namazını bozup bağırıp devam edior kaldığı yerden .. onu uyarıyoruz ama genelde hep kızdığı için fazlada cesaret edemiyorum aslında :
..bu şekilde yaparsa Allahın gazabına uğrayıp ayakları hepten gidecek diye korkuyorum.. Nasıl ikaz edebilirim onu yardımcı olun bide bu namaz ne kadar sahih olur…?


Cevap: babannem ayakta yürüyebildiği halde oturarak namaz kılıyor.bu doğrumu.?

Muhasibi
< EsselamünAleyküm..
forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/191529-babannem-ayakta-yuruyebildigi-halde-oturarak-namaz-kiliyor-bu-dogrumu.htmlbabannem ayakta yürüyebildiği halde oturarak namaz kılıyor.bu doğrumu.? Babaannem ayakta yürüyebiliyor maşaAllahı var ayakalrı ağrıyor ama öle ayakta durmaya zorlanacak kadar değil bahçede boş boş yürür mesela ama namaza gelince oturuor . namazda etrafına bakıyor hatta kızacağı bir şey olursa namazını bozup bağırıp devam edior kaldığı yerden .. onu uyarıyoruz ama genelde hep kızdığı için fazlada cesaret edemiyorum aslında :
..bu şekilde yaparsa Allahın gazabına uğrayıp ayakları hepten gidecek diye korkuyorum.. Nasıl ikaz edebilirim onu yardımcı olun bide bu namaz ne kadar sahih olur…? >

Ayakta gücü yettiği halde namazı kılıyorsa namazı olmaz.
Ayrıca sizin yerinize evden biri annen veya baban onu uyarırsa daha iyi olur.Belki sizin onu uyarmanız onun gururunu kırabilir

Okudunuz mu?  Cinler ve İnsanlar İlişkisi

Cevap: babannem ayakta yürüyebildiği halde oturarak namaz kılıyor.bu doğrumu.?

ercümentaras
bazı yaşlılar yürüyebiliyorlar ama eğilip kalkamıyorlar ya da secdeye gidince kalkamıyorlar böyle bir durum varsa sakıncası yoktur.ama birine kızmak için namaz da bozulmaz tabi etraftakiler de saygı göstermeli namaz kılan birine

Okudunuz mu?  Evladın ane babasının üzerindeki hakı nedir

Cevap: babannem ayakta yürüyebildiği halde oturarak namaz kılıyor.bu doğrumu.?

Hüzn’ü LeyL..
< Ayrıca sizin yerinize evden biri annen veya baban onu uyarırsa daha iyi olur. >

oğulları uyarıyor, ama pek dinlemiyor,bugün kızına dedim annene namaz kılmayı öğret diye yanaşmadı. Galiba uyarılara rağmen uygulamadığı için bıktılar ,aslında hata bizdede olabilir ,Allah razı olsun İnşaAllah.. ilgilendiğiniz için ..

Okudunuz mu?  Rüyalanırken meninin dışarı çıkmasını engellemek

< bazı yaşlılar yürüyebiliyorlar ama eğilip kalkamıyorlar ya da secdeye gidince kalkamıyorlar böyle bir durum varsa sakıncası yoktur.ama birine kızmak için namaz da bozulmaz tabi etraftakiler de saygı göstermeli namaz kılan birine >
< >

eğilip kalkabiliyor babaannem kızmasının sebebi bana saygı gösterin değil zaten onun namazını bozacak hareketler yapsa çocuklar biz kızarız ona sıra gelmez gerçekten İlginiz için teşekür ederim Rabbim gani gani razı olsun İnşaAllah..

Bu kategoride yer alan Ahadiyet ile vahdaniyet arasındaki fark nedir.? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babannem ayakta yürüyebildiği halde oturarak namaz kılıyor.bu doğrumu.? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.