Anasayfa
31 Mayıs 2022, 5:37
sizden08
Abone

Fasık akrabanın ziyaretine gidilir mi?

Fasık akrabanın ziyaretine gidilir mi?

Çaylak2017
Nikahsız dost hayatı yaşayan bir akrabamız var ve bizi ailecek evine davet etti. O ve sevgilisi içki içiyorlar. Evlerinde köpek de besliyorlardı, ama bir süre önce (tahminen bir yılı geçmiştir) öldü. (Ev köpekten dolayı hâlâ kirli midir?) Bu akraba ziyaretine gitmeli miyim? Gitmezsem günaha girer miyim? Hangisi daha hayırlıdır?

Okudunuz mu?  Receb ayında yapılan Amellerin Faziletleri nelerdir?

Yorum: Fasık akrabanın ziyaretine gidilir mi?

arifselim
Bir sene önce olsun şu an besliyor olsun köpek beslediği için o eve girmek haram değildir. Açıkça haram işleyen birisine eğer bir faydan dokunacağını, haramdan uzaklaştırabileceğini düşünüyorsan ziyaretine gitmek faydalı olabilir.

Bu kategoride yer alan İki secde arasına ne denir ve bir şey söylenir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fasık akrabanın ziyaretine gidilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.