Anasayfa
30 Kasım 2022, 2:41
sizden09
Abone

Annem hasta ne yapabilirim

Annem hasta ne yapabilirim

canımannem
Selamünaleyküm
Bu konuda bana yardım eder misiniz ne yapacağımı bilemiyorum
Nasıl başlasam sözlerime hiç bilmiyorum. Ben 17 yaşındayım İmam Hatip Lise mezunuyum . Liseye başladığım ilk sene anneciğime son evre kanser teşhisi konuldu hem okulumu okudum hem hastanede annemin yanında kaldım . Allah razı olsun hocalarım devamsızlık konusunda sıkıntı çıkarmadılar. Kanser annemin memesinden omurgasına yayılıp 3 kemiği kırdı daha sonra bacağına yayıldı onu durdurdular şimdide dedemin vefatından sonra karaciğerine sıçradı Rabbime çok şükür eskiye göre çok çok daha iyi . Ben annem üzülmesin diye çabalarken biraz daha benimle kalsın diye uğraşırken akrabalarımızın annemi her gün ağlatmasına dayanamaz oldum. Dedemin mirası yüzünden herkes birbirine düştü , hak edilmedik şeyler yaşattılar . Ne olur yardım edin daha bugün kollarımda bayıldı annem. Rabbim onu bana bağışlasın . Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Sizden yardım bekliyorum.

Okudunuz mu?  Şafii de yumurtayı yıkamadan yemenin hükmü nedir?

Yorum: Annem hasta ne yapabilirim

imam
İmtihanınız ağır olabilir ama bilin ki sabrederseniz bunun mükafatı çok daha büyük olacak
Sabredin ve size eziyet edenlere mukabele etmeyin. Dünya malı da boş ahiretinize sahip çıkın… Bu dünya katirilyonlarca insan gördü hiç biri götürmedi malını

Okudunuz mu?  Gusulde ve abdestte? tırnak içini temizlemek farz mıdır?

Yorum: Annem hasta ne yapabilirim

combatant
Annenin moralini her zaman yüksek tut. Kötü akrabalardan da uzak tut. İşleri güçleri dünyevi şeyler olmuş kişilerden uzak tut. Rabbim annene şifa ve uzun ömürler versin. Kanserden kurtulmanın en iyi yolu moralin yüksek seviyede olması.

Bu kategoride yer alan Çocukken birine yalan söylemek ve o kişi yalan yüzünden ölürse başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Annem hasta ne yapabilirim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.