Anasayfa
16 Ağustos 2022, 20:41
sizden09
Abone

Kadın saçına bakmak

Kadın saçına bakmak

ygtbhc3
Merhaba arkadaşlar.Birşey merak ettim.Kadın saçına bakmak günah biliyorum fakat günlük hayatta birsürü kadına bakmak zorunda kalıyoruz.
Mesela marketten alışveriş yaptığımızda kasiyer bayana bakmak günah mı?Ya da camdan dışarı bakıyoruz (Ya da sokakta yürüyoruz)yanlışlıkla kadınlara baksak günah mı?Ya da şehvetli şekilde bakmasakta mı günah.Ve annem ve akrabalarımın başı açık.Onlara bakmamdamı günah?

Okudunuz mu?  Sanal üzerinde kul hakkı

Yorum: Kadın saçına bakmak

ygtbhc3
Bilmiyorum o yüzden sordum.


Yorum: Kadın saçına bakmak

bbgbbg
Yanlışlıkla bakman zaten günah olmaz inşaAllah.Ama hemen kafanı çevirmeye çalış yani aaa yanlışlıkla baktım bakmaya devam edeyim gibi bir düşünce olmaması lazım.
Kasiyerlere falanda bakmamak askında doğru olanı.Elinizden geldiğince onlarada bakmayın.Bu konuda alimlerin fetvalarına youtubeden girip göz atabilirsiniz.
Akrabaların ise hepsi değil ama bazılarına bakmaman gerekir.Onu internetten araştır.Seninle evlenmesindr mani olmayan akrabalara bakmaman gerekir.
Annen ise zaten nikah düşmediği için bakabilirsin sıkıntı yok.Ama onada örnek olup inşaAllah kapanmasına vesile olursun.

Bu kategoride yer alan Namazların rekat sayısının hikmetleri nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadın saçına bakmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.