Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:36
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada Babanın Evin Dışından Saldırması?

Rüyada Babanın Evin Dışından Saldırması?

Fanny99
Rüyamda babam kapıdan evin içine gelemiyor sanırım kapalı ama sonra babam cama geliyor yüzü çok kötü bir şekilde kapkara ve saldırıyor bizim üstümüze çok fazla sinirli ama bir şey yapamıyor camda kapalı çünkü… Şimdiden teşekkürler

Okudunuz mu?  Rüyada babayı görmek

Yorum: Rüyada Babanın Evin Dışından Saldırması?

arifselim
Bu rüya baban açısından yorumlanır. Kötü ve zor zamanlardan geçmesine, huzurunun kaçmasına ve ruhsal açıdan sorunlar yaşamasına işaret eder. ayrıca kötülük için fırsat kollayanların zararına uğramak manasında tabir edilir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada bisküvi görmek

rüyada babasına saldırılması

Bu kategoride yer alan Rüyada başkasının kazağını giymek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada Babanın Evin Dışından Saldırması? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.