Anasayfa
23 Ağustos 2021, 16:24

Ticarette kıskançlık

Ticarette kıskançlık

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam benim bir sorum olacak veya nasıl bir tavır takinmaliyim ?
Ben hediyelik eşya üzerine bir dükkan isletiyorum 25 senedir yan taraftaki komsum benim müşterilerimi satisimi ve ürünlerimi kıskanıyor gözetliyor aynı ürünleri getiriyor taklit ediyor müşteriler beni tercih edince de açıkça çatlıyor resmen sanki piyasada hiç ürün kalmamiscasina taklit ediyor ürünlerimi ve satarken kullandığım kelimeleri dahi taklit ediyor bu nedendir ve nasıl takinmaliyim ?

Okudunuz mu?  Tesettüre uygun olmayan elbiseyi imal etmek ve satmak caiz midir?

Yorum: Ticarette kıskançlık

bbgbbg
Ve Aleyküm Selam ve Rahmetullahi
Abi Allahu Teala bereket versin.Sen boşver abi takmamaya çalış.Allah(azze ve celle) rızası için kalp kırma derin abi.Dünya hayatının geçici hevası için tartışmaya gerek yok.Rabbim gönlünüze göre versin.

Bu kategoride yer alan Sakal kesme hakkında mezhep sahiplerinin fetvaları nelerdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ticarette kıskançlık Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.