Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:39
missa
Abone

Kevser Suyu Üveys Olmayanla Paylaşılır mı

Kevser Suyu Üveys Olmayanla Paylaşılır mı

Kayıtsız Üye
Selamunaleyküm hocam Allahın selamı ve bereketi üzerimize olsun benim sorum şu ben üveys bir kardeşinizim elhamdülillah, görüştüğüm biri var fakat onunla yollarımızı ayırmıştık 2-3 ay önce daha sonra beni rüyasında görmüş bana mesaj attı ben onu ayrıldığımız süre boyunca hergün gördüm zikri ona vermem istendi barışmadan 1 gün önce uyumadan dedim ki Allahım biz ayrıyız ben zikri ona veremiyorum bu durumda nasıl onunla konuşayım yanlış anlamasını istemem bana yol göster yardım et dedim uyudum sabah uyandığımda bana mesaj atmıştı beni rüyansında çok kötü şekilde gördüğünü iyi olup olmadığımı sordu ben ona zikri anlattım bu olayı da söyledim o da ben de şok olduk hayret makamı yaşadım. Biz bu olay vesilesiyle barıştık zikre başlayacağını söyledi (babası hastaydı düzelmesi için) aradan 6 gün gecti 7. Gün babası vefat etti. Suanda babası vefat edeli tam 9 gün oluyor dün gece zikri bana bırakmamı yapmamamı bundan rahatsız olduğunu söyledi. Benim gördüğüm rüyaların daha sonra gerçeğe dönüşmesi onu rahatsız ediyormuş. Bende babasından dolayı üzgün olduğunu bildiğim için üstelemedim tamam dedim zikri bırakmadım tabiki hala devam ediyorum. Sorum şu bu kişiyi zikre nasıl davet edebilirim şuanda ruhsal olarak çökmüş halde kimseye belli etmemeye calısıyor o ne kadar üzgünse ben onun 10 katı daha üzgünüm sürekli ne yapsam da düzelse diye düşünüyorum bazen gülüyor bazen çok sessiz bazen uzak bazen yakın sabrediyorum.
1. Sorum Allah babası öldüğünde onun yalnız kalmaması için mi bizi tekrar bir araya getirdi?
2. Sorum benim kevser suyum var ona içirmek istiyorum üveys değil dualarıma onu ve ailesini her zaman katıyorum sudan farkettirmeden içirebilir miyim günaha girer miyim ?
İçirsem faydası olur mu biraz toparlanır mı ne yapıcağımı bilmiyorum yardım edin ne olur

Okudunuz mu?  Kitap okumanın önemi ile ilgili yazı

Yorum: Kevser Suyu Üveys Olmayanla Paylaşılır mı

Hoca
1. Bu sözünü ettiğiniz zikir nedir neler okunuyor lütfen paylaşınız
2. Kevser suyundan kastınız sanırım zemzem suyudur bu şifadır.


Yorum: Kevser Suyu Üveys Olmayanla Paylaşılır mı

Kayıtsız Üye
Ben seda uveys Allahın selamı ve bereketi üzerine olsun cnm kardeşim senden bir ricam olcak ben kırklarelide ikamet ediyorum Kevser suyuna ihtiyacım var rahatsız bir buyugum için kızına Allahın izni ile bu zikir verdim bulamadım henüz kevseri yardımcı olursan çok sevinirim araştırırken sen çıktın karşıma yazmak istedim.

Okudunuz mu?  Eşimi içkiden kurtarmak için ne yapabilirim?

Yorum: Kevser Suyu Üveys Olmayanla Paylaşılır mı

Kayıtsız Üye
Ben Üveys zikri yapıyorum Kevser suyu verdiler bana üveysi olmayan birine bu sudan verebilirmiyim ve Kevser suyu nasıl oluyor

Teşekkürler


biyolog26
Böyle oyunlara kanmayın. Buda neyin nesi ayrı bir din mi sizinki bize suyu haram ediyorsun.

Okudunuz mu?  İhfa nasıl yapılır?

ixa
Kevser suyu dedikleri uyuşturuculu muyuşturuculu bir şey,hristiyanlık adetleri..rüya yoluya yükselme falan..cinler,sihirler falan..İslamla tek alakaları yaptıkları zikir diğerlerinin çoğu batıl..


kevser suyu, Üveys makamı nedir, kevser suyunun faydaları

Bu kategoride yer alan Allah'ı istemsiz hayal etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kevser Suyu Üveys Olmayanla Paylaşılır mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.