Anasayfa
27 Ağustos 2021, 7:43
Sohbet
Yönetici

Bilal-i habeşi hz.lerine küfreden üveys muharreme tepki

Bilal-i habeşi hz.lerine küfreden üveys muharreme tepki

ALLAH İÇİN
Bilal-i habeşi hz.lerine küfreden üveys muharreme tepki
Selamun Aleyküm Kardeşlerim
Muharrem isimli üveyslerin sözde lideri olduğunu iddia edip yaşayan veysel karani olduğunu söyleyerek ve yine 2.asrı saadetin kurucusu olduğnu iddia edererek insanları kandıran beynini yıkayan bu kişiye hep beraber dur demeliyiz.

Sahabe efendiilerimiz gibi, Ecdadımız gibi, Milli ve manevi değerlerimize her fırsatta küfreden karalayan hakaret ve iftira atan, aynı zamanda faiz helaldir, kaza namazı yoktur, gibi onlarca konu hakkında insanların önce beynini yıkayıp sonra insanı imandan eden bir çok konuda ipe sapa gelmez fetvalar vererek dinimize zarar veren bu şarlatana hep beraber dur diyoruz. Sizden de desteklerinizi bekliyoruz. bu kişinin kendi sesi ve anlattıklarından yola çıkarak hazırlanmış deşifre video linklerini veya kendiniz bu kişinin hakkında yapacağınız çalışmaları sosyal medya platformlarınızda paylaşır yer verirseniz çok seviniriz..

Okudunuz mu?  Günah işledim, çok pişmanım

SAHABE DÜŞMANI BU ŞARLATANIN GERÇEK YÜZÜNÜN BİLİNMESİ VE ŞUAN BUNA İNANIP BATAKLIKTA OLAN KİŞİLERİN BİRAN EVVEL UYANMALARI İÇİN YAPACAĞINIZ DESTEKTEN ÖTÜRÜ ŞİMDİDEN RABBİM RAZI OLSUN..

BU LİNKLERİ FORUMUNUZDA YAYINLAMANIN BİR MAHSURU VARMI BİLMİYORUM DİLERSENİZ SİLEBİLİRSİNİZ LİNKLERİ.. AMA YAYINLAYIP ALLAH İÇİN BU VİCDANEN BAŞLATILMIŞ ÇALIŞMAYA DESTEK VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİZ.

Okudunuz mu?  Farz nedir? Farz olan ibadetlere örnekler

YAPILAN ÇALIŞMALARIN BAZILARI

 

sahabelere küfrettiği kayıt.

 

ne anlatsa etrafınaki cahillere dünyada ilk ben anlattım dediği palavralarından biri.

 

yine sahabelere küfrettiği kaydın farklı videosu

 

genel olarak tüm haltlarını anlatıyor bu video..


Yorum: Bilal-i habeşi hz.lerine küfreden üveys muharreme tepki

TARIK YILDIZI
Bilal-i habeşi hz.lerine küfreden üveys muharreme tepki

Selamun Aleyküm Kardeşlerim,

Okudunuz mu?  Yatmadan önce yapmamız gereken 5 şey...

Muharrem isimli üveyslerin sözde lideri olduğunu iddia edip yaşayan veysel karani olduğunu söyleyerek ve yine 2.asrı saadetin kurucusu olduğnu iddia edererek insanları kandıran beynini yıkayan bu kişiye hep beraber dur demeliyiz.

SAHABE DÜŞMANI BU KİŞİNİN GERÇEK YÜZÜNÜN BİLİNMESİ VE ŞU AN BUNA İNANIP BATAKLIKTA OLAN KİŞİLERİN BİRAN EVVEL KURTULMASI İÇİN YARDIMLARINIZI İSTİYORUZ.

Allah razı olsun bilgiler için.

Biri dur demeli artik bu kişi ve yanindakilere

Bilinçlenmeli insanlar ve uyanmali artik


Yorum: Bilal-i habeşi hz.lerine küfreden üveys muharreme tepki

selamsize
Selamun aleyküm, Mumsema ahalisi yardımlarınızı bekliyoruz. dini kullanarak insanları kandırmaya çalışan, sahabelerimize bilal habeşimize söven iftira atan insanları ölümle tehdit eden bu adama siz de DUR deyin lütfen

Okudunuz mu?  Esre kelimesinin anlamı nedir?

Yorum: Bilal-i habeşi hz.lerine küfreden üveys muharreme tepki

ixa
Geçen gün bunlarla ilgili biraz araştırma yaptım,zikir veriyorlar,daha sonra öğretmen seçtiriyorlar,rüyalar görüyorsunuz onlar yorumluyorlar,rüyalarda; sıddık mührü vurulmalar,manevi öğretmenler,veli dostlar görme, vs vs diye giderek artan ve garipleşen tuhaf senaryolar..Zikri sanırım namazdan daha önemli görüyorlar ve kevser suyu diye bir şey icat etmişler..Genele sevaplarını hem din büyüklerine hemde hocalarına bağışlıyorlar.Allah ve din’i 2. plana atıp,rüya yoluyla yükseli icazet alma ve evliya olma peşindeler..Verdikleri zikir gayet olağan ve hiçte abes bir şey yok. euzu besmele,100 istiğfar 100 salavat,sonra sevabı hediye 11 ihlas,1 fatiha sonra 100 la ilahe illAllah bu kadar sanırım.100 rakamları en az sanırım daha fazla da yapılabiliyor.
Onlardan ayrılanlar da genel olarak,ilk zamanlar herşeyin gayet iyi daha sonra karıştığını maddi arzuların ön plana çıktığını,bahsedilen hocanın öğretmenlere baskı yapıp zorla öğrencilerine kitap sattırmaya çalıştıkları iddia ediliyor.Yani tarikatlara karşı olmasına rağmen günümüz tarikatları gibi davranıldığı iddia ediliyor vs vs..

Okudunuz mu?  İslamda en büyük günahın adı nedir?

Benim kendi görüşüm: verilen zikir bir anahtar bu anahtarla yapana cin bulaşıyor ve sana güzel rüyalarla görünüyor,sen yükseldiğini zannediyorsun fakat aslında alçalıyorsun..Sonraki süreçlerde iyice İslam ve akıldan uzaklaştırıp,şirke düşürüyorlar.Zaten bir çoğu muharrem hoca’nın gerçek yüzünü görünce gruptan ayrılıp kendi yollarına devam ediyorlar.Sitelerinde başlarına gelen ilginç ve güzel şeyleri yazıp,paylaşmışlar insanları bu şekilde çekiyorlar..Mucizeye ve olağanüstü fantastik olgulara her zaman aç olan biz insanlarda cazip bulup yaklaşıorlar tabi.Ama hep derim BU DEVİR İMANI KURTARMA DEVRİ..Allah sadece kendisini veli-dost edinmemizi istiyor,sadece kendisinden yardım talep etmemizi istiyor..Allah dışında sadece O’nun elçisi dost edinilebilir.Çünkü Hz.Muhammed s.a.v bizim hem peygamberimiz hem de Allah’ın elçisi olduğu için resmi statüsü vardır.Zaten Allah bize O’na da uymamızı emrediyor.

Okudunuz mu?  Kalbinde kurandan bir şey bulunmayan kimse boş bir ev gibidir Hadisinde anlatılmak istenen nedir?

YunusEmre
Bu başöğretmen lakaplı zamaninin Veysel Karanisi oldugunu soyleyen kişi ,Güzel Dost Sahabe Bilâl-i Hâbeşi hazretleri için; “Peygamberimizin emaneti ehlibeytine sahip çıkmadı..Şam’a gitti kaçtı ” diyerek zamda bulunmuş ve bugz etmiş apacik..!

Hz.Bilali Habeşi ?641 senesinde vefat edinceye kadar , Allah için Sevgilisi Resulü için savaşmaya ve hizmete devam etmiştir.
Hz.Ali ra 661 senesinde şehadet ederek Rabbine kavuşmuş..
Ve 680 senesinde Kerbelâ hüznü yaşanmıştır.
O tarihlerde vefat etmiş iken nasıl ehlibeyti yalnız bırakma ile suçlanabilir?..

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin Hz Aişe ye öğrettiği dua nedir?

Böyle bir adamın sözüne güvenilir mi? Alim bir kişi Allah’ın yarattığı hicbir kula kötü soz soylemeli iken bu adamın ağzından zehir saçılıyor, yalan söylemiş besbelli ve belli ki bunlari inkar da edecek. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN, sahte şeyhler türedi, imanımız pamuk ipliğine bağlı. Kuran ve tarih bilgisi eksik olan biri öğretmeye çalışırsa çevresindekilerinide buna inandirarak onları da kufre goturur. Bilal Habeş Hz’ne bugz eden ne kadar çok takipcisi vardir bu adamin sirf bu yuzden. Klavuzu karga olanın burnu …dan Kurtulmaz derler, ne kadar da dogruymus. Bu yuzden bu tarz insanlar durdurulmali.

Okudunuz mu?  Allah kaç Peygamber göndermiştir?

Melikem
Uyanın kardeşlerim. Bu insanlara kanmayın. Uyanik olun. Kurana ve.sunnete Sımsıkı sarilin. Allah muhafaza farkında olmadan Allah’a yakinlasayim derken başkalarının oyuncağı olursun.

Oku ayetini hiç aklımızdan çıkarmayalım.
Okuyalim bol bol Allahımızı ve peygamberimizi tanıyalım. Bize yol.gosterici kuran ve peygamberimizin sünnetleri yeter.

Bu kategoride yer alan Yaşadığım şeylerin imtihan olduğunu nasıl anlarım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bilal-i habeşi hz.lerine küfreden üveys muharreme tepki Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.