Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:48
sizden6
Abone

Eğer birini çok sevip istersen Allah onu sana verir mi ?

Eğer birini çok sevip istersen Allah onu sana verir mi ?

Ümmügülsüm
Ben birinden çok hoşlanıyordum. Başlangıçta hiç farketmediğim umursamadığım biriydi. O beni görüp dikkatimi çekmeyi başardı. Uzunca bir süre konuşmadan bakıştık aynı yerde çalışıyorduk. Bir süre sonra iş muhabbetine konuşmaya başladık kısa kısa. Sonra ben onun hayatında 5 yıldır biri olduğunu ve hala devam eden bir ilişkisi olduğunu öğrendim. Ve Allah’a çok dua ettim onu bana nasip etsin diye. Çünkü gördüğümde adını andığımda kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Ve şimdi ise o kişiden ayrılmış. Kalbimi ve aklımı ondan başkasına yöneltemiyorum onu aklımdan çıkaramıyorum. Her an görmek istiyorum. Eğer çok istersem Allah onu bana nasip eder mi ?

Okudunuz mu?  Kimlerin namazı kabul olmaz?

Nerden soracağımı bilemedim ama benim için çok önemli bir konu var. Birini çok seviyorum 5 yıldır hayatında biri var bunu bilmeden hoşlandım ondan zaten o ilgimi çekmeyi başardı. Uzunca bir süre bakıştık bir ara iş konusuna kısa kısa konuştuk durumun ikimizde farkındayız. Ama onun niyetinin ne olduğunu bilmiyorum. Allah’a çok dua ettim bana nasip olması için. Bi zaman vazgeçmek istedim tam vazgeçtim derken o kızdan ayrıldı. Benimde şimdi kalbim umutlandı. Eğer Allahtan çok istersem onu benim kaderime yazar mı?

Okudunuz mu?  Emsile, Avamil, Arapça Sarf Nahiv kitabı soruları

Yorum: Eğer birini çok sevip istersen Allah onu sana verir mi ?

Hoca
Hayat bu insan bazen birilerinden hoşlanabilir her hoşlandığına takılması akıllıca bir iş değildir Onun için bize düşen Allah’tan hayırlısını dilemektir ve kendini bu gibi durumlarda kaptırmamak tır.

Bu kategoride yer alan Hayata geç atıldım, İddaa oynamaya mecburum durumum nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eğer birini çok sevip istersen Allah onu sana verir mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.