Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:11
missa07
Abone

Hak helal edip pişman olmak

Hak helal edip pişman olmak

Kayıtsız Üye
Birine helal edip yine hakkımızı yerse helal ettiğimiz tarihten sonraki zamanda yediği hakkımı haram edebilir miyim? Sizler birine helal edince hak kapanır diyorsunuz ama o kişi bu hak kapanma olayını anlayıp da artık sen helal ettiğine göre hak kapanmıştır ve artık seni üzeceğim sana zarar vereceğim derse hak kapanmış mı olur bir düşünün?

Okudunuz mu?  Start-Up Şirket Kurmak,Yatırım Almak Caiz midir?

Yorum: Hak helal edip pişman olmak

Hoca
Hakkınzı helal ettiğinizde, o anki tarihe kadar olan haklar helal olur, ondan sonra yapılacak olanlar yeni haklardır


Hakkimi helal ettim pismanim

Kayıtsız Üye
Hakkimi helal ettim pisman oldum n’apmam lazim??? Cok eziyet verdi giybetimi yapti gozumun onunde dedikodumu yaptilar insanlari bana dusman etti arkamdan tuzak kurdu hem maddi hem manevi yaraladi yaklasik 5.5 sene bunu yapti sabir sabir sabir biktim çok pismanim simdi bu yanina kar mi kalicak yoksa Allah intikamını alir mi?

Okudunuz mu?  İmanımızı nasıl artırabiliriz

Yorum: Hakkimi helal ettim pismanim

Hoca
< Hakkimi helal ettim pisman oldum n’apmam lazim? >
Hak helal edildikten artık dönüşü olmaz. Pişman olmayın çünkü mükafatını kat kat daha fazla alacaksınız

Bu kategoride yer alan Bana kötü varlıkların musallat olduğunu düşünüyorum,nasıl kurtulabilirim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hak helal edip pişman olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.