Anasayfa
11 Ocak 2024, 10:50
missa08
Abone

İçkili yerden maaş almak

İçkili yerden maaş almak

Kayıtsız Üye
selamünaleyküm benim bir sorum olacak ben bir firmada çalışıyorum patronumuz içkili bir restorant açtı oradan gelen parayla maaşimizi verecekmiş harammi yoksa bize helalmi tsk


Yorum: İçkili yerden maaş almak

Tevbe
İmkanınız varsa başka bir iş bulmanızı tavsiye ederim. Haram bir kazanca doğrudan olmasada hizmet etmek yanlıştır. Mevlam herkese helak rızık kapıları nasip etsin.

Okudunuz mu?  Özel güvenlik görevlisinin gece önlem alarak 1-2 saat uyuması doğru olur mu?

Yorum: İçkili yerden maaş almak

Kayıtsız Üye
en kısa zamanda başka bir iş bulup oradan çıkmanız gerekir sonuçta aileniz vardır o para boğazdan geçmemesi en doğrusu olsa gerek.


Yorum: İçkili yerden maaş almak

mumsema
Zengin bir iş adamının bir sürü iş yeri olur hem helal hem haram
Siz helal olan işyerlerinde çalışabilirsiniz.
Bu devlet misali… bir sürü krum var bünyesinde, hem diyanet hem kumar ve fuhuş
Önemli olan sizin nerde çaıştığınızdır

Bu kategoride yer alan İmam ile nasıl röportaj yapılır,hangi sorular sorulur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçkili yerden maaş almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.