Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:43
sizden94
Abone

Yasak ve platonik aşk zor durumdayım

Yasak ve platonik aşk zor durumdayım

sevgisaygı
Öncelikle selamunaleyküm.
Yaşım 20 istanbulda yaşayan bir gencim.Belki bir tecrübeli bir büyüğüm çıkarda bana yardımcı olur diye sonra çare bu siteyi gördüm ve soru sormak istedim.
Ben 17 yasında liseye giderken türkiyede ünlü bir futbolcunun eşine aşık oldum.Şmdi bu yazıyı okuyan hemen hemen herkez bana ergen muamelesi yapacak veyahut içimdeki aşkın gerçek olmadıgına gelip geçici olduguna dair cümleler kuracak eminim fakat son çarem sizsiziniz emin olun.Ben bu kişiye sosyal medyada gördüğüm bir fotosu ile aşık oldum evet ama bu duygu var bu duygu anlatılmaz inanın bir ben bir Allah biliyor bu yaşadıgım gönül sancısını.Herneyse ben bu kadına inanılmaz bir şekilde tutuldum inanılmaz aramızda 9 yaş olmasına rağmen ilk zamanlar fotoğraflarımı telefona kaydedip 10 dakikada bir bakıyor ve mutlu oluyordum.İnanılmaz seviyordum bu kadını tabi ozamanlar bundan da zevk alıyordum.Daha sonra bu kadının ve kocasının (kocasını herkez tanır ama ben kesinlikle isim belirtmeyecegim)hayatlarını didik didik ettim baya bilgi topladım.Ve benim bir hayal dünyam oldu ben ve şahıs..
Her dakika bakın abartmıyorum her dakika aklımda onunla ilgili senaryolar kurup resmen hayal dunyamda bu filmi oynatıyordum.Onunla tanışıyoruz konuşuyoruz evleniyoruz çocugumuz oluyor vs vs daha neler neler ama size tek diyebileceğim her dakika her saniye aklımdan çıkmaması.İnanılmaz bir hayal dunyam vardı inanın sanki gözlerimi kapattıgım zaman o dunyaya geçiyordum ve bundan zevk alıyordum.2 sene boyunca böyle devam ettim sürekli hayaller falan filan artık dünyadan koptum.Üniversite 1.sınıfa giderken tam da yeni başlamıştım fakat bana birşeyler oldu ve kafama dank etti.O kadın ile benim uzaktan yakından hiçbir alakam yoktu.Ben 2 senemi hayal dünyamda harcarken artık onun benim olmadıgımı anladım.Onun çok ama çok ama çooook şanslı bir kocası vardı ki öyle bir kadınla evli zengin ve tüm türkiye tarafından tanınan…O kadın zengin ve şöhreti olan bir kocaya sahipdi evet.Belkide benim gibi bir varlıgın dünya da oldugundan dahi haberi yoktu.Fakat benim her dakika aklımdaydı..Kafama dank etti ve ben yogun bir depresyon sürecine girdim.Üniversitede derslere gitmemeye başladım hatta yolda onunla karşılacagız ve onun karsısında ezik durumda olacagımdan dolayı bile gitmemezlik durumum oldu.Üniversiteyi 1.senenin sonunda bırakmak zorunda kaldım daha sonra bahis batagına düştüm neredeyse 6 7 ayda 25 30 bin tl kaybettim kumarda.Ve babamın şriketinde çalışmaya başladım iş hayatına atıldım yani artık.Çok zor 3 sene geçirdim inanın şu an yazdıklarım yaşadıklarımın belkide yüzde 1 ini yansıtacak size gerçekten hayatta ne kadar şanslı insanlar var diyip o kadını ve kocasını düşünüp kendi kendimi yiyorum inanılmaz kötü durumdayım.En güzel hayat insanın kendi hayatıdır ve başkasının hayatından kendinizin ilgisi olmaması lazım evet bakın bunların farkındayım ama olmuyor kendime inandıramıyorum onu ve ailesi bir yandan inanılmaz derecede kıskanıyorum bir yandanda onu çok ama çok özlüyorum inanın.Çok şükür ailemin maddi durumu iyi ve ailemde muhafazakar bir aile fakat ben çok muallakta kaldım inanın.Kendi kendimi bitiriyorum saçlarımda stresten kabuklar bağladı beyazladı.Ciğerimde agrılar basladı hayattan zevk alamıyorum ve inanılmaz kıskançlık ve özlem içerisindeyim ama yemin ederim ki elimde değil bazen biri bana büyümü yaptı diye düşünğyorum ama şunu söylemek istiyorum ben artık kafamda böyle saçma sapan bir takıntı olmasını istemiyorum ve işime yoluma bakmak istiyorum helal yoldan kazanıp düzenli bir hayat istiyorum sevdiklerimle beraber fakat yemin olsunki öyle bir insan yanımda olmadıgı sürece benim gözümde mal mülk hiçbir işe yaramayacak yani ben mutlu olamıycagım..
İnanın çok zor durumdayım abilerim ablalarım hayırlı tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen dalga amaçlı yazılar yazmayın lğtfen bana yardımcı olun kendi kendimi her geçen saniye tüketiyorum lütfen ama lütfen…Onsuz bir hayatta mutlu olmak benim gözümde imakansız her geçen saniye bir azap inanın acı çekiyorum ve 3 seneden bahsediyorum.3 senenin 1 saniyesinde bile ne güldüğümü nede mutlu oldugumu hatırlıyorum….

Okudunuz mu?  Tesettürsüz olanların kıldığı namazlar ve oruçlar

Yorum: Yasak ve platonik aşk zor durumdayım

Tevbe
Tek tavsiyem bir psikoloğa görünmeniz. Ve evli bir kadın hakkında böyle düşüncelere kapılmaktan uzak durmanız. Empati yapabilirsiniz.


Yorum: Yasak ve platonik aşk zor durumdayım

sevgisaygı
2 kere gittim fakat 2 side ilaçverdi o ilaçlarda uykunu getiriyor ve akşama kadar uykulu gezmektem baska hiçbir işe yaramıyor.Yorum için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Bekarlık beni artık çok bunaltıyor

Yorum: Yasak ve platonik aşk zor durumdayım

Kayıtsız Üye
Şeytanın bir numaralı tuzaklarından biri de aşk konusu kardeşim. Her insanın hayatında hemen hemen aşk kelimesi yer edinmiştir. Ama en hayırlısı şeriate uymak kardeşim. İnan bana değmeyecek bu yaptıkların. Bunu da belli bir zaman geçtikten sonra anlayacaksın. En güzel, en doğru yol ALLAH’ın yoludur. Dayan kardeşim imtihandasın inşeALLAH bu imtihanı geçiceksin. Uzaklaş bu işten. Yine aklina bazen seytan getirecek ama vazgecme. Eger boyle gidersen ALLAH muhafaza sonu kotu olmaya başlar. Uzulme desemde uzuldugunu biliyorum. Ama kalk ayaga güzel bir tevbe et gercekten sonra dosdogru ALLAH yolunda git. Sanmaki kimse de dert yok. Kaybetme imtihani. ALLAH’a emanet ol.

Okudunuz mu?  Namazı ağır kıldırmak

şanslı insanlar, platonik

Bu kategoride yer alan Cariye ile ilişki caiz mi veyada cariye ile nikah oluyormuydu bi anlatırmısınız? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yasak ve platonik aşk zor durumdayım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.