Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:36
missa
Abone

Sabah namazını kılmazsak ne olur

Sabah namazını kılmazsak ne olur

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum ben namaza yeni baslicam ama sabah namazına kalkmakta zorlaniyorum. Alisana kadar sabah namazını kilmasam olurmu sadece belirli bir muddet sonra Tabiki insaAllah kilacam bide dua edermisiniz namazımı burakmamam için Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Cehenneme giren Müslümanların, cezasını çektikten sonra cennete gireceği bir ayette açıkça belirtilmiş midir?

Yorum: Sabah namazını kılmazsak ne olur

Kayıtsız Üye
Sen bir yerden başla da, Zira başlamak çok önemlidir. Sabah namazına kalkamaman nefsine hakim olamadığını gösteriyor.
Peygamber efendimizin şu sözünü hatırla En büyük savaş insanın nefsine karşı verdiği savaştır nefsini yenersen artık sen ona değil o sana tabi olur.
Eğer nefsin seni fena işler yapmana yönlendiriyorsa sen nefsini azarla ve Şöyle söyle Eğer ben senin her isteğini yaparsam Allahın rahmetini kaybederim Benim için Allah Sevgisi senden daha kıymetlidir de. O zaman nefsinin nasıl dizginlendiğini gör.
İnşAllah Rabbimiz seni de bizide nefsimizi yenenlerden ve beş vakit namazımızı kılanlardan eylesin Amin.

Bu kategoride yer alan Kadınların pantolon giymesi dinen uygun mudur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah namazını kılmazsak ne olur Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.