Anasayfa
29 Kasım 2022, 1:38
sizden01
Abone

Bir müslüman sadece sabah namazını kılarsa ne olur ?

Bir müslüman sadece sabah namazını kılarsa ne olur ?

killa360
Bir müslüman sadece sabah namazını kılarsa ne olur ? sorum bu kadar değerli cevaplarınızı bekliyorum.


Cevap: Yardım lütfen ?

İslambol
5 vakit namazın hepsi farzdır. Bir kısmını yapıp bir kısmını yapmamak olmaz.Diğer namazları kılmadığın zaman günaha gireceğinin bilincinde isen ve yine kılmıyorsan daha büyük günah girmiş olursun.Allah teala bize 5 vakit namazı emretmiştir ve Allah’a hakkı ile ibadet etmek isteyen müminler namazların hepsini eda ederler. Allah bütün namazları hakkı ile eda etmenizi nasib etsin inşAllah. Hocalarımız daha detaylı bilgi verecektir.

Okudunuz mu?  Meninin bulaşma sınırı nedir, acilen bakar mısınız ? Yıkamadığım şey kalmadı.

Cevap: Yardım lütfen ?

killa360
< 5 vakit namazın hepsi farzdır. Bir kısmını yapıp bir kısmını yapmamak olmaz.diğer namazları kılmadığın zaman günaha gireceğinin bilincinde isen ve yine kılmıyorsan daha büyük günah girmiş olursun.Allah teala bize 5 vakit namazı emretmiştir ve Allah’a hakkı ile ibadet etmek isteyen müminler namazların hepsini eda ederler. Allah bütün namazları hakkı ile eda etmenizi nasib etsin inşAllah. Hocalarımız daha detaylı bilgi verecektir. >
bilgilendirdiğiniz için teşkkür ediyorum..

Okudunuz mu?  Korsan program indirmek ,kullanmak günah mı ?

Cevap: Bir müslüman sadece sabah namazını kılarsa ne olur ?

İslambol
Yalnız başka bir konun daha varmış ve yaşın çok gençmiş. Sen namazını eda etmeye devam et genç kardeşim.Daha önce kılmadığın namazlardan sorumlu değilsin.Ama diğer namazları da bu yaşta kılmaya gayret edersen senin için çok daha iyi olur.Allah sana hayırlı bir hayat nasib etsin.Allah bu güzel amelden seni ayırmasın.Daha fazlasını yapmanı nasib etsin inşAllah genç kardeşim.

Okudunuz mu?  Allahım günahlarımı affet çok pişmanım bi daha yapmıcam demek tevbe midir?

killa360
Amin , ALLAH bizleri peygamber (S.a.v) ın şefaatına nail eylesin…


sadece sabah namazını kılıyorum, smüslüman sadece sabah namazını, sadece sabah namazı kılıyorum

Bu kategoride yer alan Şimşek ve yıldırımın meleğin kırbacı hakkında başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir müslüman sadece sabah namazını kılarsa ne olur ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.