Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:04
missa08
Abone

Namazını ara sıra aksatan cehenneme gider mi?

Namazını ara sıra aksatan cehenneme gider mi?

Kayıtsız Üye
Şu anda 13 yaşındayım ve namaz kılıyorum. Hafta içleri okul olduğu için ödevlerim ve çalışmam bittikten sonra o günün kazalarını kılıyorum. Hafta sonları da kıldığımda çoğunlukla sünnetlerle birlikte kılıyorum. Ama yine de kılmadığım zamanlarda oluyor. Ama yine de çoğunlukla kılıyorum. Ve cehenneme gitmekten korkuyorum. Beni bu konuda destekleyecek ibadetlerini yapan arkadaşım da yok.

Okudunuz mu?  Para karşılığı Kur'an okumak caiz midir? Kaset veya bilgisayardan Kur'an dinlemek sevap mıdır?

Yorum: Namazını ara sıra aksatan cehenneme gider mi?

Kayıtsız Üye
Helal olsun be İnşAllah gençliğini Allah yolunda geçirrisin kardeşim çünkü gençliğini Allah yolunda geçirrisen cennete %99 gidersin sonsuz bir gençlik senin olur. Farzları yapmamak büyük günah cehennem cezasını gerektirir ama Allahın rahmeti kavrayamayacağımız kadar büyüktür o yüzden sen yapmaya çalış yinede kendini zorla zorladığın zamanda yapamadsın diye bir şey yok çünkü Allah kimseye gücünün yettiğinden dazlasını yüklemez böyle olunca senin farzları kılmama imkanında ortadan kalkıyo zaten sen kılmaya kararlıysan Allah imkan yaratır merak etme çok insan zor şartlarda namazını kılmıştır ben gözümle şahidim ama kılmadıysanda af dile onun hakkında güzel düşün Allah hakkında hüsnü zan sahibi ol direk bni cehenneme koycak kurtulma imkanım yok diye düşünme ama ne yap et gençliğini doğru yolda harca

Bu kategoride yer alan İlahi kitaplar ve özellikleri başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazını ara sıra aksatan cehenneme gider mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.