Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:54
missa
Abone

Cünüp Halinde Ölen Cehenneme Mi Gider?

Cünüp Halinde Ölen Cehenneme Mi Gider?

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum. Ben internette bir şey görmüştüm ancak kaynağını göremediğim için inanmadım ancak aklıma takıldı. Af buyrun cünüp halindeyken ölünce insanlar sorgusuz bir şekilde cehenneme mi gider?


Yorum: Cünüp Halinde Ölen Cehenneme Mi Gider?

Omer Faruk
< Selamun Aleykum. Ben internette bir şey görmüştüm ancak kaynağını göremediğim için inanmadım ancak aklıma takıldı. Af buyrun cünüp halindeyken ölünce insanlar sorgusuz bir şekilde cehenneme mi gider? >
Böyle bir hüküm ne Kur’an’da ne de hadiste var. Kimin cehenneme gideceği Kur’an’da açıktır, münafıklar ve kafirler. Tevbe etmeden ölen Günahkarlara gelince bu Allah’ın bilebileceği birşeydir. Affedilir ya da affedilmez diyemeyiz.

Bu kategoride yer alan Ölümü gör demek? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüp Halinde Ölen Cehenneme Mi Gider? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.