Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:41
sizden07
Abone

Adak adadım ancak gerçekleştirecek gücüm yok

Adak adadım ancak gerçekleştirecek gücüm yok

Hazar52
Ben 16 yaşındayım.henüz lise 3 te okuyorum para kazanmıyorum.son zamanlarda belim ağrımaya başladı.belimde bişey çıkmazsa ve iyi olursa kurban kesicem dedim.ancak bunu yapacak gücüm yok.maddi durumumuz biraz sıkışık bu aralar.benim ne yapmam lazım?kurban kesmek yerine oruç tutsam olur mu ?

Okudunuz mu?  Öğretmen öğrenci ilişkisi

Yorum: Adak adadım ancak gerçekleştirecek gücüm yok

Hoca
Kurban keminiden paranız olunca Allah sizi sorumlu tutar. Sabredin ve ilerde para olunca mutlaka kesin.
Oruç tutmak adak yerine geçmez.


Adak Adama Hakkında

misafir1818
Selamın aleyküm. 18 yaşında birisiyim.bir adak adadım bu gerçekleşirse kurban kesecem diye. Ama maddi bir gücüm yok çalışmıyorum. Tövbe ettim onun yerine gerçekleşirse 2 gün oruç tutucam dedim. Bu caiz midir ?

Bu kategoride yer alan Annemle babam sürekli kavga ediyor evimizin huzurlu olması için okuyabileceğim dua var mıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adak adadım ancak gerçekleştirecek gücüm yok Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.