Anasayfa
23 Ağustos 2022, 23:43
missa07
Abone

Evcil hayvanı ihmal edip ölümüne sebep olmak

Evcil hayvanı ihmal edip ölümüne sebep olmak

Kayıtsız Üye
Muhabbet kuşum açlıktan olmüş cenaze olduğu için 1 hafta önce evden apar topar çıktık o üzuntuden kuş hiç aklımıza gelmedi yemi flan vardı ama 1 hafta yetmemiş cenazeden sonra aklımıza geldi ama geri donemezdik ben şuan çok pismanım nasıl tovbe ederim istemiyerek oldu günahım affolur mu ?

Okudunuz mu?  Tarım sigortası helal mi haram mı?

Yorum: Evcil hayvanı ihmal edip ölümüne sebep olmak

mum
Bir hayvanı istemeden öldürmenin br günahı yoktur. Şayet bilerek aç susuz bıraksaydınız günah olurdu ama bu durumda Allah sizi sorumlu tutmaz.


kuşun ölümüne sebep olmak

Bu kategoride yer alan Anne sütünü büyük çocuklar içebilir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evcil hayvanı ihmal edip ölümüne sebep olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.