Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:19
missa06
Abone

Bilmeden yavru kedilerin ölümüne sebep olmak

Bilmeden yavru kedilerin ölümüne sebep olmak

Kayıtsız Üye
Merhabalar kolay gelsin. Müstakil bir evde yaşıyoruz. Ve evimizin her tarafında kediler çoğalmaya başladı. Bundan dolayı evimizi pireler bastı. Biz de ortak karar alıp kedileri azaltmaya calıştım. Bir tane yakaladım uzak bir yere bıraktım. Neyse eve geldim birkaç gün sonra miyavlamalar duydum 4 tane yavru kedi miyavlıyordu. Bu yavru kedilerin götürdüğüm kedinin yavrusu olup olmadığına emin değilim. Bununla birlikte bizim geçen sene doğmuş olan kedinin yavruları vardı onun yavrularını ne zamandır göremiyordum. Gitmiş başka kedinin yavrularını sahiplenmeye çalışıyordu..gördüğüm yavrular bizim kedinin de olabilir erken anne olduğı için terk etmiş olabilir yavrularını. Açıkçası kesin bir şey bilmiyorum ve kendimi suçlu hissediyorum… Ne yapmalıyım.?

Okudunuz mu?  Hz.Muhammedin soyadı nedir?

Yorum: Bilmeden yavru kedilerin ölümüne sebep olmak

mum
Yavru kedileri annelerinden ayırmak günahtır Yalnız sizin elinizde olmadan yani bilerek yapmadığınız için bir günahı yoktur size tavsiyem kediler sizi rahatsız ediyorsa onları yakalayın hepsini belediyenin barınaklarına götürün

Bu kategoride yer alan Besmele nerelerde çekilir nerelerde çekilmez başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bilmeden yavru kedilerin ölümüne sebep olmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.