Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:11
missa07
Abone

Dişlerdeki sigara lekeleri gusle engel midir?

Dişlerdeki sigara lekeleri gusle engel midir?

Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm. Ben yaklaşık iki ağdır sigara içiyorum ve ön iki dişimde önceden olmayan sigaradan sonra olan dört tane leke oluştu, bu dişteki sigara lekeleri gusle engel midir? Sadece dişlerimi fırçalayıp guslüm sahih olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Hz. Muaviye (R.A.) hakkında hadisler

Yorum: Dişlerdeki sigara lekeleri gusle engel midir?

imam
Sigara lekeleri gusül almaya engel olmaz. Sigara nikotin lekeleri gusle engel olur diyenler sadece Türkiyede bulunan belirli azınlık bir gurup, onların dışında bu iddiada bulunan başka kimse yok

Bu kategoride yer alan Esteizü billah ne anlama gelir? Bid'at mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dişlerdeki sigara lekeleri gusle engel midir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.