Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:57
fikih
Abone

Sevdiğim kişi yasak ilişkiye girmiş ne yapmam lazım?

Sevdiğim kişi yasak ilişkiye girmiş ne yapmam lazım?

Doğan Yılmaz
Selamün aleyküm ben bir kızi çok seviyorum ama bu kız 1.5 yıl önce sevdiği bir çocukla yasak ilişkiye girmiş çocuk bunu ortada bırakmış kız çok pişman olmuş yani ben hala bu kızı seviyorum dinimize göre ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen destek olurmusunuz?

Okudunuz mu?  Namazda selam vermek sünnet mi?

Yorum: Sevdiğim kişi yasak ilişkiye girmiş ne yapmam lazım?

Kayıtsız Üye
Kardeşim diğerleri ne der bilemem ama böyle evlilikler hep hüsran bence. Ben bile bir bayan olmama rağmen kendime bunu yediremem karşımdaki bir şeyler yaşamışsa. Belki aklına hep geçmişi gelecek ve bunu yüzüne çarpacaksın ileride evlendiğinizde. Ben tavsiye etmiyorum gerçekten bir bayan olarak söylüyorum bunu hele siz erkekler için nasıl zor bir durum olmalı düşünemiyorum. Ama kalp işte insanın elinde değil fakat vazgeçilmez kimse yok bu hayatta bunu da unutma. Her şey sana bağlı ileride hiç sorun olmaz diyorsan, tartışma yaratmaz diyorsan onunla devam et.

Okudunuz mu?  Bıyık kesmek abdesti bozar mı?

Sevdigim

Bu kategoride yer alan Kutuplarda 6 ay gec 6 ay gündüz Ordaki insan nasıl namaz kılıcak? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğim kişi yasak ilişkiye girmiş ne yapmam lazım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.