Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:06
sizden4
Abone

Müşterilerin Artması İçin Dua

Müşterilerin Artması İçin Dua

madgirl
Merhaba, iyi giden işlerim son dönemlerde ciddi anlamda durgunlaştı. Gelen müşterilerim bile gelmez hale geldi. Acaba müşterilerin artması için bana bir dua önerebilir misiniz? Bir de ben sabahları abdestli ancak başı açık dua etmek zorunda kalıyorum, bu durum bir sorun olur mu? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Okudunuz mu?  Cinsel şevkten uzaklaşmak icin İstimna caiz midir

Yorum: Müşterilerin Artması İçin Dua

mum
Rızkın artması için her farz namazdan sonra ALİ İMRAN Suresi 26-27.ayetlerini okuyunuz çok yararı olacaktır. Kulillahümme Malikel-Mülk şeklinde başlıyor ve iki ayetten ibarettir.


Yorum: Müşterilerin Artması İçin Dua

Kayıtsız Üye
Eğer müşterilerinin artmasını istiyorsan kaliteli mallar ve müşterilerine iyi davranman gerekir.Rahman suresini okursan rabbine karşı şükür etmiş olursun ve Allah şükredeni mükafatlandırır.Çözümü kendin bulursun biraz düşünmelisin.

Bu kategoride yer alan Teröristlere sövmek günah mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müşterilerin Artması İçin Dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.