Anasayfa
8 Mayıs 2021, 2:35
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada ayağa basmak

Rüyada ayağa basmak

Kayıtsız Üye
Ayağına basmak (ayağına basılması)
(Gerçek hayatta Evliyim)
Rüyama gelecek olursak; ben bir kız arkadaşımla beraber gece sahile yakın biryerde bekliyorum. Ama ne beklediğimi hatırlamıyorum. Sonra iki tane genç çocuk geliyor yakınımıza. Güya askerliklerini Bahriyeli olarak yapıyorlarmış. Hatırladığım kadarıyla öyle söylüyorlar. O gencin bir tanesi beden gözünü ayırmamaya ve bana ilgi göstermeye başlıyor. Bana tutulmuş ve gerçekten aşık olmuş olarak benimle konuşmaya ve yakınlık kurmaya çalışıyor. Beni tanımak için sorular soruyor ve ben de cevaplıyorum ama çocuk gerçekten çok içten yakınlık gösteriyor bunu hissediyorum( çünkü normal hayatta da hiç yanılmadım) bu arada benim erkek yeğenimde orda. Benim kulağıma eğilip bu çocuğa bu kadar yakınlık göstermen doğru mu? Sen evlisin. Cüneyt abinin hoşuna gitçek mi bu?. gibi cümleler söylüyor.Daha sonra ben bana ilgili davranan o çocuğa sorduğu bir şey karşısında cevap veriyorum ve bu da ondan hoşlanmıyorki benim ayağıma ( ayağımda bot var) kendi ayağıyla sert bir şekilde basıyor ve çekiyor. Sonra ben de kızarak aynı şekilde onun bastığından kat kat fazla ağırlığımı vererek çok kuvvetli bir şekilde basıp çekiyorum ayağımı.
Hayırlı yorumlarınızı bekliyorum……

Okudunuz mu?  Rüyada araba kazası görmek

Yorum: Rüyada ayağa basmak

arifselim
Bekar olsun evli olsun böyle bir rüya belirsizliklerden ve kuşkulardan kurtulmak manasındadır. Kendine gelerek çeki düzen vereceğine ve eski hatalarına tekrar düşmeyeceğine yorumlanır. Sende Allah’tan rüyanın hayrını dilemen yeterlidir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


rüyada birinin ayağına basmak, rüyada çocuğun ayağına basmak, rüyada bir kızın ayağına basmak

Bu kategoride yer alan Rüyada Ağız Kavgası Görmek (imam nablusi) başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada ayağa basmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.