Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:03
missa08
Abone

Telefon Ekranına Fotoğraf Koymak Caizmi

Telefon Ekranına Fotoğraf Koymak Caizmi

Kayıtsız Üye
Benim aslana olan bir sevgim var aslanı severim ama resim mekruh diye telefona resim koymuyorum ekranına Camii’de arasıra telefonu açıp bişeye bakınca karşıma çıkıyor mecburen bende koymuyorum bir sorun olurmu koyabilirmi yoksa koyulmamasımı uygundur

Okudunuz mu?  Hz.Ömer'in adaletle ilgili yaşanmış öyküleri verirmisiniz?

Yorum: Telefon Ekranına Fotoğraf Koymak Caizmi

Omer Faruk
Herhangi bir sakıncası yok kardeşim, Resim ya da fotoğrafın islama aykırı, harama çağıran, başka kavimler tarafından putlaştırıldığı açık seçik nesneler olmadıktan sonra bir sakıncası yok. Örneğin, Ekranınıza, haç, budanın heykelini, ya da Hz. İSa’nın temsili haça gerilmiş resmini koyamazsınız.

Bu kategoride yer alan Seni istemiyorum demek nikahı düşer mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Telefon Ekranına Fotoğraf Koymak Caizmi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.