Anasayfa
23 Aralık 2021, 17:57
missa08
Abone

Hz İsa resmi gerçek mi

Hz İsa resmi gerçek mi

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar İslam’a göre Hz. İsa tabloları ve resimleri doğru mudur? O resimler ile gerçek İsa benziyor mu? Son olarak bir Müslüman Hz. İsa ile ilgili bir görseli Duvar kağıdı ya da Profil resmi yapabilir mi?

Okudunuz mu?  Peygamberimizin katıldığı savaşların isimleri nelerdir?

Yorum: Hz İsa resmi gerçek mi

Omer Faruk
Bahsettiğiniz Hz. İsa resimleri temsili olup gerçek resimleri değildir. Ayrıca o resimler Hristiyanların putlaştırdığı, kiliselere heykellerinin konduğu bir puta dönüşmüştür. Dolayısıyla Hz. İsa temsili sayılan ve kiliselerde olan resmin, hristiyanlar tarafından Allah’a eş koşulmuş bir put olması sebebiyle, telefonumuza konulması ya da resim olarak başka yere asılması caiz değildir.

Bu kategoride yer alan Bana büyü yapıldı mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz İsa resmi gerçek mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.