Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:28
missa1
Abone

Sansarın boğazladığı tavuk yenir mi

Sansarın boğazladığı tavuk yenir mi

Kayıtsız Üye
Iyi günler
Bahcemize giren sansar tavuğu bogazladi öldürme noktasına getirdi ama
biz bulduğumuzda o kaçarken hayvanın bir ayağı oynuyordu tam cansız değildi, hemen kestik …bu hayvanın eti bize haram mıdır çünki Allah c.c maide suresinde" "Murdar hayvan, kan, domuz eti, Allah’tan başkası adına kesilmiş, boğulmuş, vurularak öldürülmüş, yuvarlanıp ölmüş, boynuzlanarak öldürülmüş hayvanlarla -canlı iken yetişip kestiklerinizin dışında- yırtıcıların yediği hayvanlar, dikili taşlar adına boğazlanmış hayvanlar ve fal oklarıyla paylaşmanız size haram kılındı."buyuruyor…
Cevabını bekliyorum Allah’a emanet olun

Okudunuz mu?  Kerem ismini cocuğuma koyabilirmiyim

Yorum: Sansarın boğazladığı tavuk yenir mi

Tevbe
Bulduğumuzda diyorsunuz yani gözünüzün önünde olmadı ve ayak kıpırdamasından başka bir yaşam belirtisi görmediniz. Bu konu biraz ihtilaflı çünkü kimi hayvan can versede kaslar gerildiği için kıpırdayabiliyor. Benim tavsiyem yememenizde fayda var..

Bu kategoride yer alan Namaz kılmayı bilmiyordum kaza namazımdan sorumlumuyum? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sansarın boğazladığı tavuk yenir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.