Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:36
missa09
Abone

Kumbaradan para çalmak

Kumbaradan para çalmak

Kayıtsız Üye
Ben 10 11 yasinda iken o yaşlarda küçük kuzenimin kumbarasindan para çaldım şuan 14 yaşında yim ve çok pismanim geceleri uyuyamiyorum o daha küçük gidip soyliyemem amcamlara hiç soyliyemem tüm ailede ismim hırsız olur ben diyorum ki kuzenimin dogum gunu yaklasiyor ona çok istediği bir paten var o çaldığım parasiyla eşdeğer ben paten alip ona versem günahım silinir mi ?

Okudunuz mu?  Kumru kuşu nasıl beslenir?

Yorum: Kumbaradan para çalmak

mum
Ergenlik, çağına gelmeden önceki günahlardan sorumlu değilsiniz. Siz yinede çaldığınız para miktarında veya daha fazlasıyla ona bir hediye Alınız.
Kul hakkı konusunda fitneye sebep olacaksa, söylememek lazım, gizlice vermeniz yeterlidir.

Bu kategoride yer alan Cenaze namazına nasıl niyet edilir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kumbaradan para çalmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.