Anasayfa
4 Haziran 2021, 1:37

Bitkisel gıda takviyesi ile vesveseler iyi olurmu?

Bitkisel gıda takviyesi ile vesveseler iyi olurmu?

Kayıtsız Üye
İslam dinine uygun şekilde herkez ibadet etme imkanı bulamayabilir.Yani devamlı abdestli olmak (gusül ve namaz abdestli) her namazı zamanında kılmak gibi imkanlar herkez bulamayabilir.Bunlar için bitkisel İlaçlar mevcuttur. Takıntı ve saplantılar belirli düşünceleri akıldan çıkaramamak yani zorlayıcı düşüncelerdir.Dünya ile ilğili birşeylere bağlanmaktır.Ayva yaprağı fayda sağlar.İki ayva yaprağı 5 ile 10 dakika kaynatılarak içilmesi vesveselere fayda verir.Günde bir kez yeterli olur.Karabaş otu fayda verir.Çayı bir kez yada günde iki kez içilebilir. Anti deprasan etkisi olanlar bitkisel şifa amaçlı merkezlerde uzman kontrolünde kullanılmalıdır.Sarı kantaron ve safran bitkisi anti-deprasandır.Bunlarnın etkisi iki aydan sonra görülmeye başlar.Anti-deprasan olanları üç ay gibi bir süre kullanıldığında, huzur ve sakinlik hissedilmeye başlar.

Okudunuz mu?  Geçmişi yargılamak neden doğru değildir?

Yorum: Bitkisel gıda takviyesi ile vesveseler iyi olurmu?

Kayıtsız Üye
Ayva suyu vesvese ve evhamlılığa iyi gelir.Ayva çayının olumlu etkileri olabilir.Çörek otu yağı ise bir bardak suya iki damla damlatılıp günde bir kez içilirse depresyona iyi gelir.Bunlar vesvese hastalığı belirtilerini azaltır.

Bu kategoride yer alan Berru Allahın isimlerinden midir ve Berru ismi çocuklara koyulur mu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bitkisel gıda takviyesi ile vesveseler iyi olurmu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.