Anasayfa
28 Ağustos 2022, 20:26
sizden3
Abone

Kaş-göz hareketiyle gıybet etmek

Kaş-göz hareketiyle gıybet etmek

mehtaphann
İyi günler ben birkaç veya birçok kez birisi hakkında başka birisine kaş-göz hareketi yapmıştım fakat hareketi yaptığım kişi beni fark etmemişti. Yine gıybet sayılır mı ve hakkında kaş-göz hareketi yaptığım kişiden helallik almalı mıyım?


Yorum: Kaş-göz hareketiyle gıybet etmek

imam
Gıybet sadece sözle olmaz Gıybet hareketle de olur kaş göz hareketi yapıp karşıdakinin şerefini ayaklar altına almak da Gıybet sayılır lütfen Hümeze suresini okuyunuz

Bu kategoride yer alan Abdestte yüzü yıkarken sakal başı (favori) kısmının da yıkanması gerekir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaş-göz hareketiyle gıybet etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.