Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:29
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada tanımadığın bir erkek tarafından sevilmek

Rüyada tanımadığın bir erkek tarafından sevilmek

Kayıtsız Üye
Selamunaleykum ben Azerbaycan da uni okudum.Ve 2 yıldır atanmayi bekliyorum. Rüyamda da oraya hiç tanımadığım bir erkekle onun arabasıyla gidiyoruz. Sonra Bursaya geri dönüyoruz. Yolda beni Bekir Develi arıyor. Uludağ üniversitesine gidiyoruz. Sonra Türkiye de nereyi istersem orda işe basliyabilecegimi söylüyor. Yanında da görevli kızlar var. Bende herkesin yaninda eğer böyle bir şey yaparsam birilerinin hakkına giricek miyim diye sordum. Biraz da sesim yükseldi heycanliydim çünkü ordaki öğrencilerde duydu. Sonra Bekir Develi ve yanındaki kızlar hem güldüler hem de biraz kızdılar. Şimdiye kadar hiç böyle birşeyle karşılaşmadık diye. Sonra bizi ordan sakalayla koydular. Yanimda çocukta elimi sımsıkı tutup üniversiteden çıkmaya çalıştık. Ama hem gülüyoruz hem de koşarak çocuk gibi oyun oynayarak kayarak üniversiteden çıkmak için yol arıyoruz. Cok mutluyduk keşke hiç uyanmasaydim;)

Okudunuz mu?  Rüyada tanıdığımız birinin hacca gittiğini görmek

Rüyada tanımadığın bir erkek tarafından sevilmek

arifselim
Aleykum selam kardeşim rüyan hayırlıdır ve inşaAllah umduğunu bulacağın manaya delalet eder. Ham tanımadığın kişiyi görmek, hemde ünlü birini görmek ile müjdeli bir haberi almak hepsi aynı manaya yorumlanır. En doğrusunu elbette Allah bilir.

Okudunuz mu?  Rüyada tarla bahçe görmek

rüyada tanımadığı biri tarafından sevilmek, rüyada tanımadığın bir erkek tarafından sevilmek , rüyada yakışıklı erkek tarafından sevilmek

Bu kategoride yer alan Rüyada tombul ağır kız bebek görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada tanımadığın bir erkek tarafından sevilmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.