Anasayfa
1 Temmuz 2023, 12:45
missa06
Abone

Boy kısaltmak için dua

Boy kısaltmak için dua

Kayıtsız Üye
Herkese merhaba, malum bazı mesleklerde bayanlar için 1.60-1.65 boy aranıyor (mesela trt cello kadrosu için bu boy şart bayanlarda), ben çok duydum ki 3 cuma üst üste boy kesseniz boyunuz kisalir diye ama bu ergenlikte olanlar için geçerli denilmişti, bu doğru mu? Lütfen iş için bu duaya ihtiyacım var yalvarırım bilen yazsın ne olur

Okudunuz mu?  Bebek mevlüdü

Yorum: Boy kısaltmak için dua

arifselim
Selamun aleykum. Her türlü helal ve meşru olan şeyler için elbette dualar edilebilir. Ama özel olarak boy uzaması için bir dua yoktur. Sen dilediğin gibi edebilirsin. Senin anlattığın bilgilerde doğru değildir ve dinimizde böyle bir uygulama yoktur.

Okudunuz mu?  Allah yolunda savaşa gitmeyi düşünüyorum.

boy kısalması için dua, boy kısaltma duası, boy kisalmasi için dua

Bu kategoride yer alan Şu işi benim için hayırlı et demek doğru mudur? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Boy kısaltmak için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.