Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:17
missa06
Abone

Bir kıza kırıcı söz söylemek

Bir kıza kırıcı söz söylemek

Kayıtsız Üye
Ben üniversite okuyan bir kardeşinizim ve dinime bağlıyım. Bu zamana kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Sadece ara sıra sohbet ettiğim normal arkadaşlarım oldu. Fazla samimi olmadım kimseyle. Bana kendi sınıfımızdan bir kız bugün senden hoşlanıyorum dedi. Bu kız erkeklerle çok samimi olan ve çok sık sevgili değiştiren bir kız. Çok açık giyiniyor ve havalı davranıyor. Bende sen değer verilecek bir kişi değilsin dedim. Acaba günaha mı girdim? Bende kendim gibi bir insanı istiyorum
(Doğal olarak). Kız değiştiğini söylüyor ama ben istemiyorum. Ben dinine bağlı bir eş istiyorum. Kafam çok karışık.

Okudunuz mu?  7 büyük günah nelerdir ? 7 büyük günah dışındaki günahlar küçük müdür ?

Yorum: Bir kıza kırıcı söz söylemek

imam
Allah’a yakın olmayan bütün insanlardan uzak durun onlardan uzak durmanın yolu Eğer Kalp kırmakta kırabilirsiniz uzak durun
İffetli olmayan bir kız her şeyi yapma ihtimali var hayırlı olanı seçiniz


Yorum: Bir kıza kırıcı söz söylemek

bbgbbg
Hocam birde sevgili olmanın kendisi zaten doğru değil.İslam’da aileden habersiz bir erkek ve bir kızın yalnız başına buluşması caiz değildir.Eğer o kız cidden değişmişse önce bunu da bilmesi gerekir.Çok samimi ise okulunuz bitene kadar görüşmeden beklersiniz.Sonra gidip babasından istersin.

Okudunuz mu?  Cennet ehli yüz yirmi saftır. Bunlardan seksen safı bu ümmetten, kırk safı da diğer ümmetlerdendir. (Tirmizi, Cennet 13)

Yorum: Bir kıza kırıcı söz söylemek

Kayıtsız Üye
Çok kötü olmuş. İstemediğinizi belirtmeniz yeterliydi. "Sen değer verilecek birisi değilsin" bilmem ne, böyle söz söylemek kul hakkına girmektir. Tövbe edin önce Allah affetsin, kız hakkını helal eder mi etmez mi bilemeyiz.

Bu kategoride yer alan Doğum yapmış kadın kaç gün sonra ilişkiye girebilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir kıza kırıcı söz söylemek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.