Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:34
missa0
Abone

Diş fırçalamamak günah mı

Diş fırçalamamak günah mı

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum birkac gundur kafama takildi dislerimi fircalamiyorum baslikta yazdigim gibi dis fircalamamak gunah mi ?


Yorum: Diş fırçalamamak günah mı

arifselim
Aleykum selam. Dişleri temiz tutmak bir peygamber sünnetidir. Müslüman herşeyi ile temiz olmalı ve sağlığına dikkat etmelidir. Bu şekilde bir soru sormak isabetli değildir çünkü başkalarını rahatsız edecek bir ağız kokusu yaymak veya sağlığını bilerek ihmal etmek tabiki caiz değildir.

Bu kategoride yer alan Arapça kelimeler ve türkçe karşılıkları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Diş fırçalamamak günah mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.