Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:15
missa07
Abone

Çok talihsizim

Çok talihsizim

Nalin45
İyi günler ben de çok şanssız buluyorum kendimi yıllarca atanmayı bekledim olmadı tam kontenjana girmişken mülakatta elendim ailem beni zorluklarla okuttu hep atanayım derken bir baktım yaş otuza geldi baktım ne evlilik var ne iş kendimi çok çaresiz hissediyorum namazımı orucumu da eksik etmem ama ben nerde yanlış yapıyorum lütfen bana biraz akıl verin ne yapayım

Okudunuz mu?  Vatan sevgisi kuran'da nasıl zikredilmiştir?

Yorum: Çok talihsizim

Müptezel
Kardeşim, özellikle şükür konusuna ağırlık vermen gerekiyor bana göre. Her haline şükret ki Allah nimetlerini arttırsın.


Yorum: Çok talihsizim

Omer Faruk
Selamün Aleyküm kardeşim,

İnsanların en büyük eksikliği günlük yaşamalarıdır. Başarılı insanların farkı ise uzun yıllara yayılmış HEDEFLERİ olmasıdır.

Okudunuz mu?  Hanefi mezhebi nedir ve özellikleri nelerdir?

Aile danışmanı bir abiniz olarak size pek çok tavsiyede bulunabilirim ama kısaca şunu söyleyeyim, her sene kendinize ulaşabileceğiniz 3 hedef belirleyin ve bunu aylara, haftalara ve günlere bölerek nasıl yapacağınızı planlayın. Eğer hedefleriniz gerçekçi, ulaşılabilir, ölçülebilir, zamanla sınırlı ve belirgin ise 3 yıl sonra çok harika bir işiniz, iyi bir kazancınız ve inşAllah kısmetiniz çıkarsa evlenmiş olursunuz.

Okudunuz mu?  Ölmüş anne veya baba için tavaf yapılır mı ?

Hocam bu kadar basit mi? diye sorduğunuzu duyar gibi oluyorum. Evet bu kadar basit. Örnek; bir kişi telefon için yazılım öğrenmek istiyorsa (ki günümüzde iyi para kazanıyorlar) bir yıl içinde planladığında iyi bir yazılımcı olabilir. Nasıl mı? Eskiden bu çok zordu bugün istediğiniz bilgiye internetten ulaşıyor ve adım adım öğreniyorsunuz.

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimiz hangi kabiledendir?

Bu hedef, gerçekçi, ulaşılabilir, belirgin, zamanla sınırlı ve ölçülebilir bir hedef. Tek yapmanız gereken günde 2 saatinizi ayırarak mükemmel bir yazılımcı olabilirsiniz. Günde 2 saat ayıran bir kişi yılda 730 saat eğitim almış olur. Bu kadar saat alınan eğitimde orta zekalı bir insan dahi süper bir yazılımcı olur. Bu yalnızca bir örnekti bunu seçmek zorunda değilsiniz.

Okudunuz mu?  Kocamla aram iyi değil

Adım adım planlanmış bir hedef kişiye, özgüven, istediğine ulaşma azmi, hayatla, kendisiyle, çevresiyle ve en önemlisi Rabbiyle barışık bir hayat sürmeyi kazandırır. Bu da mutluluk demektir, daha ne olsun!

Hadi kardeşim, ümitsizliği bir kenara bırak, asıl mesleğinin yanına yeni hedefler belirle ve CV’ni doldur. Sen işin peşinden koşma iş senin peşinden koşsun.

Okudunuz mu?  Bir kadının kocasına ayrılmak istediğini söylemesiyle veya kocası söyleyince nikah bozulur mu?

Allah hayırlı bol kazançlar ve kısmetler nasip etsin, selametle…


Yorum: Çok talihsizim

Kayıtsız Üye
Cok sansizim isim gitmiyor ailemle sürekli tartisma sevdgim cocuk beni sevmiyor ve bende o beni sevmedigi için onh kirdim yani sevmiyor ama benle arkadaş gbi ve biliyor onu sevdgimi ise gitmek istiyorum ama ailem buna karsi ve bunlar la değil hersey le ilgili çok sansizim sadece bunlar daha çok dile geldiği için anlattim ben ne yapabilirim ? 😐

Bu kategoride yer alan Saçları boyamak caiz mi. Kimyevi boya ile boyanırsa gusle mani olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok talihsizim Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.