Anasayfa
8 Ağustos 2021, 17:31
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada uyandırılmak

Rüyada uyandırılmak

Kader30
Ben bir seyin iç yüzünü ögrenmek niyetiyle 10.bin ya habir esmasini okuyup yattim gece rüyamda bir erkek sesi duydum yüzünü görmedim . Kalk sabah oldu sabah namazını kil dedi ben de sen kimsin dedim kalk sabah namazını kil dedi yeniden . Ben de uyumadan niyet ettigim seyi ona sordum biliyor musun ne oldugunu dedim bana sorma Allah bilir kalk namazını kil dedi . Uyandigimda sabah ezani okunuyordu. Namazlarimi kilan biriyim boyle bir rüya beni çok etkiledi ne anlama geldigini bilemedim yorumlarsaniz sevinirim. Simdiden teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Rüyada Tırnağın İçinden Et çıkması

Yorum: Rüyada uyandırılmak

Tohat
İmanına düşkün ve Allah’ın rızasını kazanmaya çalışan kişi ile tabir edilir. Hak için çabalayan, ibadetlerini aksatmamaya çalışan, tevekkül eden biri olduğunuza ve olacağınıza delalet eder. En doğrusunu bilen bir tek Allahtır.


rüyada biri tarafından uyandırılmak

Bu kategoride yer alan Rüyada takma diş görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada uyandırılmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.