Anasayfa
30 Eylül 2023, 2:31
sizden4
Abone

Namazda irab hatası

Namazda irab hatası

Kmrn123
Namazda Arapça bilmiyenin irab hatasi nasıl namazı bozar?! Subhane yerine subhana desem namazı bozulur mu? Arabcada sadece vurgu yerini deyisse mana deyisiyormus simdi ben Arapça bilmiyen bunu bilerek mi yapiyorum sanki? Irab hatasi Arapça bilen için deyil mi? Bazen h yerine x cikiyor bazen dilim donmuyor

Okudunuz mu?  Kadının eşini boşama hakkı var mıdır?

Yorum: Namazda irab hatası

Omer Faruk
Telaffuz hatasından bir şey olmaz, endişelenme… Ama yeni ezber yapacağın zaman duanın videosunu izleyerek ya da bir hocaya dinleterek ezberle. Yanlış ezberin düzeltilmesi zor olur, Allah kolaylık versin!

Bu kategoride yer alan 18 yaşına kadar günahlarım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda irab hatası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.