Anasayfa
8 Ağustos 2021, 15:09
Rüya Yorumu
Yönetici

Rüyada görev-vazife görmek

Rüyada görev-vazife görmek

Bilal ASLAN
s.aleyküm hocam nasılsınız ?
rüyamda (ilkbahar sonu veya yaz aylarında görülen rüya) birisinin üzerine mağara gibi biryerde kapşonlu turuncu bir elbise giydirip,
işaret parğını bir yere basarak iki kişi arasında devir teslim oluyor. mekanda başka 1 veya 2 kişi daha var.
görevini devreden kişi, devrettiği kişiye
-DEVREDEN: “ne düşünüyorsun” diye soruyor
-DEVRALAN: “benim yüzümden çok kişiyi öldürücekler” diyor (burda zalimleri kastediyor.
istediklerini şeyleri yapmayacağı ve direneceği için çok insanın öleceğini tahmin ediyor.)

Okudunuz mu?  Rüyada Gül Suyu görmek (İmam Nablusi)

yanlış hatırlamıyorsam böyleydi. yanlışımız varsa Yüce ALLAH Hz. affetsin.
tesükkürler hocam.


Yorum: Rüyada görev-vazife görmek

arifselim
Aleykum selam. Anlamı olan bir rüyadır ancak genel ifadelerle tabir edebiliriz. Genellikle toplumu ilgilendiren ve iyi gelişmelerin yaşanacağına işaret eder. Yinede bu sadece bir rüyadır ve belkide herhangi bir olayın etkisinde kalınarak da görülmüş olabilir. Bundan dolayı fazla takılmamak ve Allah’tan hayırlısını dilemek en doğrusu olur. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hamam Böceği görmek (İmam Nablusi)

Rüyada Görev Almak

Riyakar58
Selamun Aleyküm rüyamda şuan Türkiye Yolları Ama Osmanlı Zamanındaydık.bana bir görev veriliyor.bir paşanın evini basıp içki içenleri ve paşayı yakalamak(ben bu rüyayı 3 kere gördüm 3’ünde tektim sadece anlattığım hayvanlar vardı)hemen yola koyulsamda nereye gideceğimi bilmiyordum bir anda önüme at ve başka bir hayvan daha çıkıyor ve onları takip ediyordum ama bu sefer yanlız değildim benim korumalarımda vardı.hayvanları takip ederek yol buluyorduk (ilk 3 rüyamda yanlış yola gidince yanlış yola girmeden önceki yere hemen geri geliyordum ve hiçbirinde koruma yoktu)biz eve yaklaşırken korumaları görüyorduk bir korumam içeri sızmıştı bizde dışardakileri hallediyorduk dışardakileri silah kullanmadan yumrukla hallediyordum.daha hızlı gitmek için ata Biniyordum ama ben binince duruyordu inip yola devam ediyorduk.korumaların kulaklıklarını alıyordum yanıma en sonuncusuda zorla indirdikten sonra bize görevin ramamlandığı ve acil dönmemiz gerektiği söyleniyor.biz dönerken bize pusu atılıyor ve birçok adamımı öldürüyorlar.hayvanlara sıkıyorlar ama isabet etmiyordu onlara hemen aşağı inan bir platform kurduk ve gitmeye başladık sona gelirken beni vuracak adamı son anda farkedip öldürüyordum ve eve geri dönüyordum

Okudunuz mu?  Rüyada Han görmek (İmam Nablusi)

Yorum: Rüyada görev-vazife görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. İşlerinin yoluna girmesi ile ilgili karşına çıkacak şansları en iyi şekilde değerlendirerek işlerini büyütebileceğine, bu gelecekte pişman olmamak adına önüne çıkan fırsatı değerlendirmek için hem kendi çaban ve uğraşınla hem de yakın zamanda tanış olduğun birinin destek ve yardımı ile birlikte omuzundaki yükleri hafifleteceğine delalettir. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  Rüyada Hayız görmek (İmam Nablusi)

rüyada bir gorev almak

Bu kategoride yer alan Rüyada gökyüzüne çıkan merdiven görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Rüyada görev-vazife görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.