Anasayfa
8 Ağustos 2021, 16:16
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede karabasan görmek

İstiharede karabasan görmek

Angel
İstihare namazına yattığımda karabasan bastı
Merhaba Hocam. Evlenmek üzere olduğum kişi hayırlı mı diye istihare’ye yattım. Hiç bir şey görmedim. Ne bir rüya, ne bir renk. Fakat uyku apnesi miydi, karabasan mıydı bilmiyorum ama ilerleyen saatlerde bir şey bastı. Besmele çekip uyandım. Bu kötü ve hayırsız olacağı anlamına mı geliyor yoksa tekrar yatmalı mıyım? Kafam çok karıştı. Beni aydınlatabilir misiniz?

Okudunuz mu?  İstiharede patron görmek

Yorum: İstiharede karabasan görmek

arifselim
Merhaba. İstihare demek, niyetinle ilgili kalbine bir his gelmesi için dua edip namaz kılmaktır. Rüya önemli değildir önemli olan senin kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hislerindir. Şayet emin olamamışsan istiharene devam ederek tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

istihare, Istihare karabasan

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında orman görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede karabasan görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.