Anasayfa
12 Ocak 2024, 13:51
Rüya Yorumu
Yönetici

İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

Kayıtsız Üye
Nisanlanacigim insan için istihare yattim. Hayirlisiysa beyaz ve yesil . Hayirsizsa siyah kırmızı olsun dedim. Ilk gun beyaz mendil gördüm ve annem beyaz mendili alıp burnunun siliyordu mendil kan oldu . Ikincisinde ise konsu kirmizi elmalar getiriyordu o ara bir şey not edicektik ve bembeyaz defter geliyordu .iki rengide aynı anda gördüm bu neye isarettir


Cevap: İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

arifselim
İstihare için bu rüyaların olumsuz manaya işaret eder ancak şunu bilmek lazım, istiharede önemli olan insanın içine gelen his ve istektir. Bu his insan için olumlu veya olumsuz olarak bir işaret olur. Ayrıca insan hem rüya ile hemde his ile yatinmemelidir mutlaka bilenlere danışmalı ve ona göre bir karar vermelidir.


Yorum: İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

Kayıtsız Üye
İstihareye yattım ve rüyamda kırmızı bir elma yiyordum, ucu biraz çürük gibi değilde ezik gibiydi sağlam yerin tadı tatlıydı ezik yer biraz kötüydü. niyetim aklımdaki kişi hakkımda hayırlımı diyeydi. Sizce bu iyiye işaretmi?


Yorum: İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

arifselim
Bu rüya hayra işaret eder. Ama elmadaki eziklik ile tadı içinin rahat etmemesine neden olmuşsa dilersen bir daha istihareyi tekrar yapabilirsin. Zaten asıl önemli olan rüya değil senin içine gelen hissindir.


Kayıtsız Üye
İstihareyi kızıma niyet yattım birini seviyor onunla olacak mı olmayacakmı diye, rüyamda 3 beyaz yumurta gördüm yumurtanın birinin tepesi hafif delikti birde hemen yan tarafında bir pano beliriyodu kırmızı ve siyah benek oluyodu sizce bu rüya hayır mı şer mi ?


arifselim
Bir olacak mı yoksa olmayacak mı diye istihare yapılmaz. Ancak bir iş için kararsız kalındığında hayırlı olup olmadığı için istihare yapılabilir. İstihare rüyasında yumurta hayırlıdır ama diğer gördüklerinin anlamı açık ve net değildir. Eğer şartlar yerinde istihareyi yapmış ve için yinede rahat etmemişse tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum beni isteyen birisi için istiare namazı kildm ve rüyamda burnumun ucunda sivilce çıkmış ve kanıyordu bu demek oluyor ki hayirsız fakat aynı rüyada beyaz lambanin yandığını gördüm buda hayırlı oluyor kafam çok karıştı şimdi benim için o kişi hayırlı mi hayırsız midir lütfen yorumunuzu bekliyorum teşekkürler.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya istihare açısından hayırlıdır çünkü sivilce patlaması rahatlamaya ve sorunların çözümüne alamet eder. Ancak herkesin kendi işi için istihare yapması gerekir. İstihare esas olan ise kalbin bir yöne meyletmesidir.


Kayıtsız Üye
Hali hazirda bir işim var ve yeni bir iş imkanim oldu, ancak o işin benim için hayir mi sermi getireceğini anlamak için stihare ye yattım, istiharede kirmiz renkli kapalı bir fermuar ve daha sonrada mavi renkli bir şey gördüm.arkasindan çalışacağım yeni yerdeki sorumlumun aklını yitirdigini gördüm .Yorumlarsaniz çok sevinirim.


arifselim
Bu rüyanın neye işaret ettiğini anlayabilmek için en doğrusu bu konuda içine doğan hissinin ne olduğuna yani kalbinin neye meylettiğine bakmak gerekir. İstiharede kalbin meyletmesi en doğru işaret olarak kabul edilir.

Okudunuz mu?  İstiharede para görmek

Kayıtsız Üye
Ben sevdiğim erkek için istiareye yattım hayırlı mı değil mi diye. kırmızı bir binanın önünde sevdiğim çocukla duruyoduk balkondan arkadaşım beni eve çağırdı o kırmızı binaya girdiğimi hatırlamıyorum ama eve gittiğimi hatırlıyorum evin içi bembeyazdı ve arkadaşıma bişeyler anlatıyodum arkadaşım çok üzgün ve mutsuzdu. Ben bu rüyayı tam olarak anlayamadım yardımcı olurmusunuz lütfen?


arifselim
İstihare sadece sevdiğin için yapılmaz yani mutlaka evlilik için bir adım atılmalıdır ki istihare yapılabilsin. Eğer ciddi bir adım atılmış ve buna rağmen kararsız kalınmışsa o zaman istihare yapılabilir. Bu rüyan ise istihare için olumlu mana içermiyor. En doğru işaret ise senin kalbinin meylettiği hissindir.


Kayıtsız Üye
Ben namazımı kılıp duami edip yattim rüyamda kırmızı elbiseli bir bayan gördüm ve bende kırmızı elbise giydigimi gördüm. Ayrıntılı olarak anlatmadım ama insAllah bu yeterlidir


arifselim
Bu rüya için şu veya buna işarettir diyemeyiz. Zaten istiharede içine gelen hissin yani kalbinin bir yöne meyletmesi sana en doğru işaret olur. Eğer için yinede rahat etmediyse istihareni tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
merhaba; sevdiğim erkek için istihareye yattım rüyamda bahçede bir tane kırmızılı sarılı horoz ibiği çiçeğini gördüm komşularımız sana fide verelim dik diyorlar bende o çiçekten bende var deyip almıyorum sonra yeşil mavi çiçekli fide vardı ondan istedim. sonra elime tohum verdiler tohumlarda bitler vardı elime sarmaya çalışıyorlardı hafif ısırmıştı hatta onları temizleyip avucumda biraz tohum kaldı.bir diğer rüyamda bembeyaz odadayım küçük bir kız var onunla ebecilik oynuyoruz. bizi yakalanmayalım diye bembeyaz kapının arkasına geçip kapıyı kapatıyoruz. Sizce rüyam hayırlı mı?


arifselim
Merhaba. İstihareyi yapmadan önce evlilik ile ilgili olarak ciddi adımların atılmış olması, istişareler edilmiş olması ama buna rağmen kararsız kalınmış olması gerekir. Çünkü bunlar olmadan istihare yapmanın bir anlamı yoktur. Bu rüya ise olumlu manadadır. En açık işaret ise senin içine gelen hissin, kalbinin meylettiği şeydir.


Kayıtsız Üye
Selamunaleykum..
Teyzem benim ve evlenecegim kız için hayırlı mı diye istihareye yattı. Daha dogrusu dua okurken gözleri bir ara kapanmış. Buyuk alevler görmüş kıpkırmızı atesin rengi çok değişik bir kırmızıymış. Çok korkmus irkilmiş. Bir yorum yaparmısınız..teşekkürler..


arifselim
Aleykum selam. İstihareyi herkesin kendisi yapması gerekir sünnet olan budur. Bu şekilde gördüm dediği bir şey ile sana bir işarettir denemez. En doğrusu senin istihare yapman olur.


Kayıtsız Üye
İstihareye yattım arkadaşlarımla bahçede top oynuyorduk ağaçlar yeşillik falan bide beyaz gömlekli bir arkadaşımı gördüm ona bozuk para attım düşürdü aldı ve bana daha fazla bozuk para verdi . Aynı gecede başka bir rüya bölümünde kapının altında kırmızı bez gördüm . Yatmış olduğum istihare için nasıl yarumlanir


arifselim
İstiharede insanın ilk içine gelen hissi veya rüyası açık ise ilk rüyasına itibar edilir. Bu ilk gördüğün rüyan olumlu manaya işaret eder. Eğer içine de bir ferahlık hissi gelmişse bu manada tabir edilir. Hiç bir şekilde için rahat değilse bir daha tekrar edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstiharede dağ görmek

Kayıtsız Üye
Selamun aleykum ben sevdiğim insanın bana hayırlı olup olmadığını öğrenmek için istihareye yattım rüyamda kırmızı iççamaşırı gördüm bunun anlamı nedir?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya öyle tek başına istihare için yeterli bir işaret olarak yorumlanmaz. En doğrusu kalbinin neye meylettiğine bakmandır. Eğer içinde rahat etmemişse o zaman istihareyi tekrar yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
– Merhaba rüyamda rahmetli babaannem konustugum cocuk için o senin kismetindir dedi bunun bir anlamı var mıdır

– Merhaba ben evlenme niyetiyle bir kızla konuşmak istiyorum bu yüzden istihareye yattım ancak rüyamda kurufasulye ve pilav yiyordum sadece onu hatırlıyorum kurufasulye kırmızı pilav beyaz bu neye işaret bu işe kalkışmalı mıyım çok kararsızım


arifselim
– Merhaba. Bu rüya hayırlı bir rüyadır ama kesin o manayı ifade eder denemez çünkü sonuçta bu sadece bir rüyadır. İstiharede önemli olan kalbinin neye meylettiğidir.

– Merhaba. İstihare için bu yemeklerin yediğini görmek olumludur fakat yine önemli olan rüya değil senin kalbinin neye meylettiğidir. Şunu da unutmamak gerekir, İslama uygun olmayan ilişkilerle istihare yapılmaz. Evlilik için bir adım atılır, araştırılır ve kararsız kalınırsa işte o zaman istihare yapılabilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Rüyamda büyük abdestimi yapıyordum 2 damla kan aktı sonra hemen suyla yıkıyodum ve beyaz fayans gördüm kafam karıştı önce kan gördüm sonra o kanı temizledim ve beyaz fayans gördüm. Cevaplarsaniz çok sevinirim.


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyayı istihareye yatarken görmüş isen bu sana yeterince açık bir işaret olarak kabul edilmez. En doğrusu ise senin kalbinin neye meylettiğidir ne hissettiğindir. Bu his insana en doğru işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmediyse tekrar istihareyi yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Anlaştığım çocuk için hayırlı mı değil mi öğrenmek için istihareye yattım bulanık bir şekilde birisine kına yakılırken bindallisini gördüm kipkirmiziydi daha sonra buzdolabı gördüm bembeyazdi buzdolabinin içini açtım bu ne anlama geliyor


arifselim
Bu rüyanın olumlu yada olumsuz olduğunu anlaman için içine doğan hissine bakman gerekir. Yani istiharede asıl olan işaret senin içine gelen hissin ve kalbinin neye meylettiği önemlidir. Bu şekilde kendine bir işaret alabilirsin.


Kayıtsız Üye
Mendilin beyaz olmasından dolayı hayırlıdır diye yorumlama sakın.. O mendili annen veriyor yani annen hayırlı olsun istiyor ama kan çıkması demek tamamen hayırsız demektir yani hayırlı olsun istese bile hayırsız oluyor demektir üstelik sonraki gün kırmızı elma görmüşsün bu da tamamen kötü demektir. En kötü insanın arada hayrı olur o yüzden beyaz deftere aldanma bence tamamen hayırsız biri demektir. Uzak dur. Bende istihareye yattım mavi gördüm mavi hayra yorumlanmasına rağmen hala tereddütlüyüm sen kırmızı görmüşsün daha ne..

Soru:
Selamünaleyküm. Hocam ben hasta biriyim. Evlenmembhakkımda hayırlımı diye istihare ettiğimde ahşap ve üzerinde kırmızı şeritli bir kürsü gördüm. Ne anlama geliyor.

Okudunuz mu?  İstiharede birden fazla renk görmek

arifselim
Aleykum selam. Allah şifalar versin. Eğer hasta isen evlenmenin uygun olup olmayacağına dair doktorlara danışman uygun olur. Evlilikte ya denklik olmalıdır yada eşin durumuna razı olmalıdır. Bu konuda istihare yerine istişare edilmesi gerekir. Bundan dolayı istihare yapmanın öncelikle hiç bir anlamı yoktur.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Sevdiğim bir çocuk vardı ve ciddi düşündüğüm için istihareyi denedim. Rüyamda o kişiyle buluşmuştum bana çok soğuk davrandı ve ağlayarak yola çıktım kulaklık almak için çantamı açtım ve bir kırmızı birde beyaz kulaklık vardı ben beyaz olanı kullandım bir ara yanlışlıkla kırmızı olanıda taktığımı gördüm ve kafam çok karıştı sizce anlamı nedir?


arifselim
Merhaba. Ciddi düşündüğüm derken ancak evlilik ile alakalı olarak adım atılmış olması gerekir. Örneğin ilk önce o kimse hakkında istişareler edilmelidir, araştırılmalıdır. Eğer araştırmasına rağmen kararsızlık kalırsa o zaman istihare de yapılabilir. Yoksa bunlar yapılmadan istihare olmaz, olursa da bir anlamı olmaz. Görmüş olduğun rüyan net bir işaret değildir. En doğru işaret ise kalbinin bir şeye ısınmasıdır.


Kayıtsız Üye
Merhaba beraber olduğum kişi ile evlilik kararını vermek için istihare’ye yattım ilk bir mezarlık gördüm sonrasında düğün gördüm ve görümcemin üzerinde kırmızı bir elbise vardı birden kar yağmaya başladı ve her taraf bembeyaz oldu. Her iki rengi de görmüş olduğum için rüyamın anlamı nedir


arifselim
Merhaba. Bu rüya hayırlı olarak tabir edilmez. İstihare en son olmalıdır. İlk önce evlilikle alakalı olarak araştırmalar yapılmalıdır. Haram bir beraberlikten sakının. Haram ve isyanlar üzerine kurulan evlilikler acaba bize ne kadar hayır getirebilir bunu nefsimize sormalıyız.


Kayıtsız Üye
Merhaba benim istihare rüyamda iki renk vardı biri kırmızı diğeri siyah. Niyet ettiğim kişinin resminin etrafında yüzde 80ni beyaz giden renk son kısımlara geldiğinde yani yüzde 20sinde kırmızıya dönüştü ama çoğunluğu beyazdı. Bu rüya nasıl yorumlanır şimdiden teşekkür ederım.


arifselim
Merhaba. İstihare için bu rüyanın şu manaya işarettir diyemeyiz. Ama sen kalbinin neye meylettiğine bakmalısın. Kalbin meyletmesi sana en açık işaret olur. Eğer için rahat etmediyse o zaman istihareyi bir daha tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Namaz kıldıktan sonra içimde bir huzur bir rahatlama ferahlama vardı.

Selamın Aleyküm. Ben istihare rüyasına yattım ve niyet ettiğim kişi için önce beyaz sonrada kırmızı rengini gördüm ama ilk gördüğüm beyaz daha yoğunluktaydı sonraki rüyamdada tavanda duran siyah bir yarasa gördüm. 3rengi bir arada görmemin anlamı nedir acaba ?


arifselim
– Eğer içine ferahlık ve huzur hissi gelmiş ise bu istihare için olumlu olarak açıklanır.

– Aleykum selam. Rüyan olumlu değildir lakin sende içine gelen kalbinin meylettiği hisse bakmalısın. Kalbinin hissettiği his sana daha açık bir işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba

Rüyamda çalışma arkadaşlarıma ders veriyordum. Beyaz bir tahtaya kırmızı kalem ile bir sürü noktalar çizip yıldızların oluşumunu anlattım. Çok heyecanlı ve mutluydum dersi anlatırken. Bu iyiye işaret midir?
Teşekkürler

Okudunuz mu?  İstihâre Namazı

arifselim
Merhaba. İstihare için olumlu olarak yorumlanır ancak yinede asıl önemli olan senin içine gelen hissin yani kalbinin neye meylettiğine bakmaktır. İçine doğan bu his sana en açık işaret olur. Şayet için rahat etmediyse istihareyi tekrar yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. İstihare rüyamda hem beyaz hem kırmızı rengini gördüm beyaz yoğunluktaydı sonra annem tarafından kalan kırmızı kısmı gösterildi bana. Acaba annem istemiyomu. Ama ben beyazı görürken çok mutluydum. Hatta uyandığımda beyaZı yoğun olarak gördüm diyede sevindim. Bu rüya nasıl yorumlanır? Birda kalbe doğan his önemlidir demişsiniz o tam olarak nasıl oluyo olumlu yada olumsuz düşünmek şeklinde mi ? Şimdiden çok teşekkür ederim. Hayırlı günler.


arifselim
Aleykum selam. İstihare samimiyet ve ihlasla yapılır. Çünkü kendisinden bir işaret istenilen kişi alemlerin rabbi olan Allah’tır. Böyle bir ciddiyet ve kararsızlık içerisinde bulunan birisinin kalbine o işin olumlu mu olumsuz mu olmasına dair bir işaret bir his gelir. İşte bu his daha açık bir işarettir.

Bu gördüğün rüya açık bir işaret değildir. Sen bu dediklerimize göre hareket edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba nişanlımla problemlerimiz oldu istiareye yattım üzerimde beyaz etek gibi bir şey gördüm. Rüyamda tuvalete gidiyordum ve bu beyaz eteğe küçücük bir adet kanı bulaştığını gördüm. İstiarem neye işaret eder?


arifselim
Merhaba. İstihare için bu rüya hayırla ve olumlu bir manada yorumlanmaz. ayrıca istiharede en önemli işaret içine o konuda gelen hissin yani kalbinin neye meylettiğidir. Bu his bir işaret olur. Mutlaka danışarak yani istişarede ederek bir karar verilmesi gerekir.


Kayıtsız Üye
İstihare namazı kılıp dua ettim ve uykuya yattım. Rüyamda başta beyaz daha hiç kullanılmamış tuvalet fırçası gördüm. Sonra bir otobüsün içinde kavga oldu yerde belirgin şekilde kan gördüm bu neye işaret? Evlilik için yatmıştım.


arifselim
Rüyan istihare için açık bir işaret içermiyor. Asıl önemli olan ise senin içine gelen hissin yani kalbinin neye meylettiğidir. Bu hissin sana rüyadan daha açık bir işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Merhabalar hayırlı günler. Size daha öncede istihare ile ilgili sorumu burdan sormuştum istihare namazını kılıp tekrar rüyaya yattım. Geçen seferki istihare rüyamda hem kırmızı hem beyaz rengi vardı ama beyaz yoğunluktaydı bu seferki istihare rüyamda ise beyaz rengini net olarak hatırlıyorum. Sevdiğim çocuk için yapmıştım. Rüyamı tam olarak hatırlamıyorum ama sevdiğim çocuğun elinde beyaz bişey vardı hatırladığım gördüğüm tek şey buydu uyandığımda. Bu ne anlama gelir?


arifselim
Hayırlı günler. Sevdiğin kişi için yapmak yetmez mutlaka evlilikle ilgili olmalıdır ki istiharenin bir anlamı olsun. Eğer böyle ise o zaman istihare yapılabilir. Gördüğün rüyan için açık bir rüyadır denemez. Bu yüzden kalbine gelen hisse bakarak bir işaret kabul edebilirsin. Eğer için rahat etmediyse tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Hocam ben de nişanlım için yaptım çok güzel bir evde oturuyorduk benim bembeyaz eteğim ve ayakkabılarım vardı eşimde çok mutluydu lakin evimizde hiç ışık yoktu evimizin duvarları bordo renge yakın bir kırmızıydı ama mutluyduk aklım karıştı yorumunuzu bekliyorum hoşça kalın.

Okudunuz mu?  İstiharede şiddetli bir patlama ateş görmek

arifselim
Nişanlanmadan önce istihare yapılmalıdır. Eğer bir kararsızlık meydana gelmişse yinede nişanlıyken yapılabilir. Rüyan hayırlıdır. En doğru işaret ise kalbine gelen histir. Bu kalbinin yöneldiği şey sana bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda önce mavi bir elbise giydim çok güzel çok beğendim dedim ardından kırmızı bir elbise giydim yok mavi daha güzel diye kırmızıyı çıkarıp maviyi tekrar giydim bu rüya iyi mi kötü mü acaba benim için


arifselim
İki seçenek arasından güzelini seçeceğine, çok güzel ve çok mutlu günlerin geleceğine ve peşi peşine sevindirici haberler alacağına yorumlanan çok özel bir rüya olarak yorumlanır. Sende Allah’tan hayırlısını dile, herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
Hayırlı akşamlar. Ben konuştuğum cocuk için istihare namazı kılıp rüyaya yattım. Rüyamda ona beyaz bir kağıda kız arkadaşımla mektup yazıyorduk ve çok heyecanlıydım. Bunun anlamı nedir ?


arifselim
Hayırlı günler bu rüya güzeldir ama evlilik için olan kararsızlık durumu olmadığı sürece öyle bir konuda istihare yapılmaz. Yapılırsa da hiç bir anlamı ve yorumu da kabul edilmez. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.


Kayıtsız Üye
İstihare ye yattım ve evin tavanın beyaza boyandığı ve boyanın çizik çizik olduğunu ve misafir gelmiş meyve koyacak ama parlak ve güzel domates koydum tabağa ve birde baktım domates çürümüş alıp atim


arifselim
İstihare işareti için bu berrak bir rüyadır diyemeyiz. En doğrusu ise, senin kalbinin hangi yöne meylettiğine bakmandır. Bu kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan his sana en açık işaret olarak kabul edilir. Dilersen tekrar yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
İstihareye yattım rüyamda büyük bir saksı da 2 tane uzun domates fidanı vardı (normal de de balkonumda yetiştiriyorum onları gördüm ) fidanlardan sağda olanı akrabalarımdan biri budamış ve kısa kalmıştı budadığı dallar da hemen saksının yanındaydı neden yaptığını sordugumda domateslerin olmuş oldugunu gösterdi baktığımdaysa 5 6 domatesten biri yeşil diğerleri kırmızıydı hayır mı değil mi anlayamadim


arifselim
Yaz mevsiminde bu rüya görüldüğü için hayırlıdır. Ama içinde yeşil domates olması demek, bazı konularda aceleci olmamak gerektiğine işaret eder. Ayrıca kalbine gelen his sana en açık işaret olarak kabul edilebilir.


Kayıtsız Üye
Bende istihareye yattım biri için hakkımda hayırlısı değilmi diye biri ölmüş kefenlemişlerdi sonrada birde yeşil tabut örtüsünü gördüm aynı rüyada birde bir yakınımız bize para veriyordu 10 lira


arifselim
Bu rüyan istihare için karışıktır ve net bir işaret içermez. Birisi için istihare yapıldığında mutlaka evlilik ile ilgili adımların atılmış olması gerekir. Yoksa istiharenin hiç bir anlamı olmaz. Dilersen istihareyi tekrar yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamun aleykum birlikte olduğum kişiyle evlilik düşünüyoruz bunun için hayırlı mıdir diye istihareye yattım hiçbir şey görmeyince benim yerime kuzenim yatti mavi bir Kur ana el bastigini soyledi sonraki gun ben tekrar yattim mavili bisey gozumun önünden geçti tam anlayamadan kırmızı bir duvar gördüm. Bu hayırlı mıdîr yoksa hayırlı değil midir acaba ?

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil ve siyah görmek

arifselim
Aleykum selam. Bu her iki rüyada sana bir işaret olamaz. İstihare KARARSIZ kalınca yapılır. Eğer herşey yolunda ise ve bir kararsızlık yoksa istiharenin de bir anlamı yoktur. Ayrıca ilk önce istişareler edilmelidir. İstişarelere rağmen kararsız kalan kişi istihare yapabilir. Eğer sende dilersen bir daha yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
İlk gün rüyamda beyaz bir arabam vardı bir yere park ederken arabayı hafif öndeki arabaya sürttürdüm.Sonra tampona bakarken tampon elime geldi çok bişey yoktu ama orda tamirciye gösterdim hallolur dert etme dedi.Sabah mutlu uyandım.2.Gün rüya hatırlamıyorum ama güzel denebilecek bir şekilde uyandım.3.gün internetten arkadaşa kırmızı bir arabaya baktık Sonra gittik onu aldık içine bindik geziyoruz.Bi anda uyandım korkuyla.Ne düşünüyorsunuz


arifselim
Bu rüyaların sana açık bir işaret olmaz. En doğrusu ise kalbinin neye meylettiğidir. Kalbe gelen bu his daha doğru bir işaret kabul edilir. İçin olumlu yada olumsuz bir manaya ısınmış ise bu sana bir işaret olur.


Kayıtsız Üye
Merhabalar birini seviyorum ve onunla bir gelecek düşünüyorum bunun için istihare ye yattım hayırlı mı değil mi diye. İlk başta her şey çok güzel gördüğüm renkler yeşil beyaz. Sonra bir ara uyandım tekrar uyumaya çalıştım o ara rüya gördüm ve gördüğüm kırmızı çuvaldı. Kuzenime içine malzeme koyarsın diye veriyordum oda almam diyordu ama ben hepsimi ona verdim. Şimdi bu ne demek


arifselim
Merhaba. İstiharede esas olan senin kalbine gelen hissindir yani kalbinin hangi yöne meylettiğidir. Ayrıca istihare sevgili olarak değil, mutlaka evlilik için atılan ciddi bir adımda kararsız kalan kişiler yapabilir. Yoksa ne görürse görsün bir anlamı olmaz.


Kayıtsız Üye
İstihareye yattım ve rüyamda beyaz bir elbise üzerine kırmızı bir içecek dökülüp desen yapılıyordu. İki tane beyaz elbise vardı ve üstümde deniyordum. Sonra da duvardaki örümceği gördüm. Neye işaret olabilir ki


arifselim
İstihare için bu rüya çok açık bir işaret içermiyor. En doğrusu ise kalbine gelen hisse bakmalısın. Kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan his insana en açık işaret olarak kabul edilebilir. Eğer için de rahat etmediyse bir daha istihareyi tekrar edebilirsin.


Cccq
Selamun aleyküm ben şuan bir üniversitede okumaktayım fakat başka bir üniversiteye geçmek istiyorum bunun için istiareye yâttım ve rüyamda beyaz kağıt ile belli belirsiz siyah bir kapı gördüm birden uyandım Sonra tekrar uykuya dalmışım bu kez rüyamda ben bir arkadaşıma diyorum ki senin bu üniversiteye geçmen hayırlı mı birden önümdeki nehir üniversitenin Amblemi olan kırmızı renge boyanıyor yorumlar mısınız


arifselim
Aleykum selam. İstihareye bunun neye işaret ettiğini anlamak için senin kalbine gelen hisse bakman gerekir. Kalbe gelen olumlu yada olumsuz olan his sana en açık işaret olur. Bu tür konularda öncelikle çok iyi bir istişare edilmesi gerekir. Yani işin ehline danışarak hareket edilmelidir.

Okudunuz mu?  İstihare Namazı ve duasıyla ilgili

Kayıtsız Üye
Merhabalar. 5 yılldır beraber olduğum ve ciddi düşündüğümüz sevgilimle ayrıldık. Ben benim için hayırlı mı yoksa hayırsız mıdır niyetiyle istihareye yattım. İlkinde bir komşumuz bana mavi bir eşarp açıp gösterdiğini hatırlıyorum. İkinci kez yattığımda ise kuzeninin evinde onun üstünde kırmızı bir mayo ve elimde de tencerenin içinde süt olduğunu gördüm. Ama o sütün birazı koltuğa döküldü ve ben onu siliyodum. Sizce bunun anlamı nedir?


arifselim
Merhaba. Evlenmek için ciddi bir adım atılmamış olduğu sürece istihare yapılamaz. Çünkü ancak herşey yolunda olmasına rağmen kararsız kalan kişi istihare yaparak bir işaret dileyebilir. Bu durumunuz ise istihareye uygun değildir.


byzftmozgvn
İstiharede sevdiğim kişi ile ilgili hayırlı mı hayırsız mı diyerekden yattım. Fakat hem kırmızı hemde beyaz renk gördüm. Bunun anlamı sizce nedir? Elimde bir tencere ve içinde süt vardı ben birazını koltuğa döktüm sildim koltuk krem rengindeydi beyaza yakın sonrasında ise sevdiğim kişinin kuzeni yanıma geldi yardım etmek için onun üstünde de kırmızı bir mayo vardı. Yardımcı olursanız sevinirim.


arifselim
Rüya böyle dediğin gibi yorumlanmaz. İstihare rüyaları genel bir şekilde yorumlanmalıdır. Çünkü önemli olan sadece kalbinin neye ısındığı ve soğuduğudur. Eğer için rahat etmediyse istihareyi bir daha yapabilirsin. Ayrıca ilk önce evlilik için ciddi adım atılmış olmalıdır. Aksi takdirde istiharenin hiç bir anlamı olmaz.


Kayıtsız Üye
İyi günler görücü usulü evleneceğim biri için istihareye yattım rüyada kahve rengi at vardı bir kaç kere yanından geçtim bir arkadaşım ata binemiyorum diye yanima geliyor bende çok kolay diyorum bunun yanında da başka tanıdığım pembe esarpli birine nasılsın diye soruyorum


arifselim
Hayırlı günler. Rüyan istihare açısından olumludur. Diğer bu konudaki yorumlarda da dediğimiz gibi istiharede önemli olan kalbe olumlu yada olumsuz olan histir. İstihare demek, zaten kalbin bir şeye ya ısınması yada soğumasıdır.


Ayşen123223
Hayırlı günler. 7 gündür istihareye yatıyorum (evlilik için )pek bir şey görmedim. Dün gece 7. Gecemdi şöyle şeyler gördüm. Beyaz bir papağan gördüm kafesin içinde seviyordum. Sonra başka rüyamda evlenmek istediğim beyi gördüm gece karanlık dışarıda bir yerdeyiz konuşurken birden sağa sola koşmaya başlıyor sonra bayıldı birden . Hastaneye götürdüm doktor dedi ki çok fazla stres yaşamış ondan psikolojik dedi tAm yataktan kaldırıyorum altıma büyük tuvaletini yaptım diyor ve de görüyorum o vaziyeti. Hemşire geliyor beyaz çarşaftan temizlemeye çalışıyoruz. Ruh halim biraz karışık kafama çok dert ediyorum evlilik işini biraz koktuğum için acaba manası nedir. Allah razı olsun.


arifselim
Hayırlı günler. Bu gördüklerin tamamen olumlu manalara işaret eder. Sadece başlarda sıkıntıları olan birisinin ileride rahata kavuşacağı manasındadır. Rüya görülsün yada görülmesin en doğru işaret kalbinin neye ısındığıdır. Bu his sana daha isabetli işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Selamun aleyküm evleneceğim kişi hayırlı mi hayirsiz mi diye yattım ilk gün rüyamda beyaz perde gördüm ikinci gün beyaz namaz örtüsü gördüm üçüncü gün kırmızı emzik ve biberon gördüm sizce hayırlı mi hayırsız mi

Okudunuz mu?  İstiharede acı kahve görmek

arifselim
Aleykum selam. İstiharede ilk alınan işarete itibar edilir ve devam edilmez. Esas işaret ise kalbin bir şeye ısınması ve meyletmesidir. İlk gördüğün rüyan olumlu ve hayırlıdır. Asıl kalbine gelen his nedir ona bakmalısın.


Kayıtsız Üye
Merhabalar benim evlenmek istediğim biri var onun için istihareye yattım rüyamda yerde soluk kırmızı bir kan ve beyaz eşofman gördüm sizce bu neye işarettir lütfen bana yardımcı olun ?


arifselim
Merhaba. Bu rüya yeterince açık bir işaret olmaz. Sen kalbine gelen hissine yani kalbinin neye meylettiğine bakman daha doğru olur. Eğer yinede için rahat etmezse o zaman istihareyi bir daha yapabilirsin.


Ceydademirtas
Sevdiğim insan için evlilik hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım namaz kilmadan ilkinde bütün rüyayı unutsam bile boş beyaz tabaklar hâlâ aklımda ikinci gün iri beyaz kar görüyorum buda çok net aklımda oda istihare yaptığında ondada yeşil cimenler ve beyaz sakalli bir dede çıktı şimdi ara sıra tekrar yaptığımda olumsuz da görebiliyorum hangisi doğrudur sizce

Sevdiğim insan için hayırlı mı değil mi diye istihareye yattım namazı kılmadan hâlâ aklımda boş beyaz tabak gördüm çok net bir şekilde ikincisinde iri taş gibi kar gördüm şimdi ara sıra tekrar yaptığımda olumsuz görebiliyorum hangisi doğrudur sizce


arifselim
Bu yaptığın bir dua olabilir ama bir istihare olmaz. Çünkü istihare denmesi için sünnette açıklandığı şekilde yapılması gerekir. Namazını kılmadan istihare yapılmış olmaz. Bu yüzden gördüğün rüyanın da istihare açısından bir anlamı yoktur.


Kayıtsız Üye
İstihare namazını kılıp abdesti olarak kıbleye dönüp yattım.yapmak istedigim bir olayın hayırlı olup olmadıgını niyetledim rüyamda duvarda yeşil bisiklet gördüm.yerde de beyaz büyük laylon altında kırmızı bisiklet gördüm.yardımcı olmanızı bekliyorum

İstihare ruyasında hakkımda hayırlı yada hayırsızmı niyet edip yattım.rüyamda duvarda asılı yeşil bisiklet,yerde büyük beyaz laylon altında da kırmızı bisiklet gördüm.yardımcı olmanını bekliyorum


arifselim
Bu gördüklerinde olumsuz bir şey yoktur ancak sana olumlu veya olumsuz bir işaret olduğunu söyleyemeyiz. Kalbine gelen hisse bak ve ona göre bir işaret kabul edebilirsin. Çünkü istihare demek, kalbin bir yöne meyletmesidir.


Kayıtsız Üye
Rüyamda her yer bembeyaz kar gördüm sonra anneannemin yanına gitik annemle tavuk aldık tavuğun bir parçasını cebime koydum peçeteye sararak üstümde bembeyaz sonra ananemin yanına gittik o değildi küçük bir bebekti çok ağlıyordu Onu kucağıma aldım o kara götürdüm susması için ama cebimde bir kaç damla kan vardı bunu baba yorumlarmisiniz


arifselim
Bu anlattığın rüya istihare için açık ve berrak değildir yani sana şuna işaret eder diyemeyiz. Eğer kalbine de olumlu yada olumsuz bir his gelmemişse istihareni bir daha tekrar edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Rüyamda bir ormandaydım ve hava kapalı bulutluydu. Yerler normaldi çok yeşillik yoktu. Ve ablam yanıma geldi ve bana beyaz mendil uzattı ve ben mendili alınca birden kan gibi kıpkırmızı oldu ve ben uykudan uyandım.

Okudunuz mu?  İstiharede kapandığını görmek

arifselim
Bir istihare rüyası olarak bunun olumlu olmadığını düşünüyoruz ancak asıl istihare işareti kalbine gelen olumlu yada olumsuz olan hissindir. Kalbin bir yöne meyletmesi çok daha isabetli işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Merhaba, nişanlım ile bir takım sorunlar yaşadığım için istihare namazı kıldım acaba bu evlilik hayrlımı değil mi diye. Normalde annem ve babam ayrı ben babamla görüşmüyorum. Fakat rüyamda babam beni büyük lüks ve beyaz bir araba ile alıyordu daha sonra beni bir marketin önünde bıraktı içeri girip herzaman ki kullandığım kırmızı paketli sigaramı aldım. İki renkte bulunduğu için kafam karıştı bugün namazı tekrarlıcam sizce bu rüya ne anlama geliyor?


arifselim
Merhaba. Rüyan olumlu bir rüya olsa da esas önemli olan istiharede kalbin bir yöne meyletmesidir. Kalbe gelen bu his daha isabetli işaret olarak kabul edilir. Eğer için rahat etmezse bunu yedi defaya kadar da tekrar edebilirsin. İstihare demek, kalbin bir şeye ısınması yada soğuması demektir.


Kayıtsız Üye
Merhaba. Ben evlenmek istediğim kişi için istihareye yattım. Kırmızı bir yazı gördüm arkasından yemeğin üstüne yoğurt ekiliyordu yani kırmızı ve beyaz rengi aynı anda gördüm nasıl yorumlarsınız?


arifselim
Merhaba. Bu gördüğün rüya istihare açısından açık bir işaret olur diyemeyiz. Eğer için ferahlamış ise bu olumlu, yok eğer daralmış ve sıkılmışan bu olumsuz manada yorumlanır. İçin rahat etmediyse bir daha istihare yapabilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm ben dün istihareye yattım ve rüyamda beyaz uçan bir at gördüm,ardından da yeşil bir arazinin içinde gördüm kendimi ancak arazinin benden uzak olan kısmında ufak bir yangın olduğunu gördüm ve rüyamda yanımdaki kişiye bu yangının kesin nazardan dolayı çıktığını söylüyordum daha sonrasında ise bir arkadaşımla birlikte siyah bir kol çantasininin etrafinda insanların ve benimde sırayla dua ettiğini gördüm.kafam çok karıştı sizce bu rüya hayır mıdır şer mıdır?


arifselim
Aleykum selam. Bu rüyan hayırlı bir rüyadır. İstiharede görülen rüya ya olumludur yada olumsuzdur. Esas olan şey ise kalbe gelen his yani kalbin ya ferahlaması yada daralıp sıkılmasıdır. Bu şekilde bir işaret kabul edilebilir.


Kayıtsız Üye
Eşimle boşanma durumuna geldim bu evliliğin sonu varmı hayır olacak mı diye istihareye yattım rüyamda yerde koyu kırmızı kanlar akıyordu bensonra karanlık bir ormanda kırmızı hamur leğenin içinde hamur yoğurup yufkalar açtım sonra eve geldim eşimle aramız açıktı kapıyı açtım kar yağmış dışarısı bembeyaz karlar kapliydi


arifselim
Böyle bir niyet ile istihare olmaz. Çünkü bir şeyi yapıp yapmamak konusunda kararsız kalan kişi istihare yapabilir. Ama şu veya bu olacak mı şeklinde istihare yapılamaz. Bu gördüğün rüyan ise, Darlık ve sıkıntılardan sonra gelecek olan ferah ve mutlu bir döneme işarettir. Herşeyi hakkıyla bilen sadece Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede yılan görmek

Kayıtsız Üye
Meraba ben bir haftalık görüştüğüm kişiye ciddi düşündüğüm için istihare yaptım 2 tane elma görüyorum birisi kırmızılı turunculu alacalıydı ortasında yeşil bir kalp vardı diğerinde yine alacalı ortasında kırmızı bir kalp vardı hislerimi anlayamıyorum tekrar istihare yapıcam fakat bu ne anlama geliyor bilemiyorum sizce ne demek


arifselim
Merhaba. Gördüğün bu rüya istihare için hayırlıdır. En doğrusu ise mutlaka istişareler ederek, araştırarak ve güvenilir bilen kimselere danışarak bir karara ulaşmaya çalışmaktır. Eğer bunları yapmış ve kararsız kalmışsan bir daha istihare edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Merhaba, ben istihare rüyamda bir ipe asılmış çarşaflar gördüm. Renkleri genellikle mor, kırmızı ve aralarda da beyaz renkli çarşaflar vardı. Bu rüyam sizce hayıra mı yorulur?

Merhaba, ben hayatımdaki kişi için baktım ve istihare rüyamda bir ipe asılmış çarşaflar gördüm. Renkleri genellikle mor, kırmızı ve aralarda da beyaz renkli çarşaflar vardı. Uyandığımda rüyaya bir yorum yapamadım. Bu rüyam sizce hayıra mı yorulur?


arifselim
Merhaba. İstihare rüyası olarak olumlu bir rüya olarak kabul edilir. Eğer rüyadan sonra için ferahlamış ve huzurlu hissetmiş isen bu hayırlı olarak kabul edilebilir. Çünkü istihare demek rüyadan çok kalbin bir yöne meyletmesi hissetmesidir. Bu en isabetli işaret olur.


Kayıtsız Üye
Rüyamda beyaz uçak uçuyodu uçağa bağlı beyaz kıyafetli biri paraşütle atladı uçak çok alçaktaydı düştü bembeyaz köpek çıktı köpeğe toplar attım uzaklaştı toplardan biriside askıda ki kırmızı kıyafete çarptı sevdiğim çocukta bana beni sevdiğini anlatıyordu sürekli


arifselim
Bu rüya eğer istiharede görülmüş ise şu manaya işaret eder diyemeyiz. İstiharede önemli olan içinin o konuda ferahlaması yada daralmasıdır. Eğer kalp bir yöne meylederse bu bir işaret olur. Eğer için rahat etmemişse istihareye tekrar devam edebilirsin.


Kayitsiz uye
İki ortak yeni bir iş yeri açmaya karar versekte cesaret edemiyoruz bunun için istihareye yattım rüyamda bir kadının çamaşır makinesine siyah kirli çamaşırları doldururken gördüm ben kadını izlerken biri elime krem tutuşturdu kremin kutusu beyaz ama üstünde kırmızılıklar var… çok istediğim bir iş olduğu için hep olumlu göreceğime inandım rüyayı ancak o siyah kırmızı beynimi bulandırdı


Tohat
Hayırlı günler. İstihareden kesin olarak bir sonuç almak için uykudan uyanınca güzel veya kötü hislerde olmak gerekir. Yedi kere yattıktan sonra kalbin hangi yöne meyl ediyorsa o hakkında hayırlı kabul edilir. Hakkıyla bilen Allah hayırlısını etsin.


istiharede beyaz ve kırmızı görmek, istiharede iki renk görmek, istiharede kırmızı ve beyaz görmek

Bu kategoride yer alan İstihare nasıl yorumlanır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.