Anasayfa
26 Haziran 2022, 14:04
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede para görmek

İstiharede para görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba hocam dün gece istihareye yattım işimi değiştireceğim için hayırlısı degilmi diğe rüyamda elimde cüzdanımın var cüzdanımin içinde iki tane yeşil yirmiser TL bir tanede beyaz yüz TL var olarak rüyamda gördüm bunun hikmeti nedir hocam saygılar

Okudunuz mu?  İstiharede deniz ve gökyüzü görmek

Cevap: İstiharede yeşil para görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. Rüyada kağıt para görmek olumlu ve hayırlı olarak yorumlanır. İstihare anlamında da bu sizin için hayırlıdır manasına işaret eder. Ancak siz yinede istişare de yapmadan karar vermeyin. Çünkü istihare yüzde yüz kesin bir cevaptır diyemeyiz.

Okudunuz mu?  İstiharede sevdiğin kişiyi görmek

Istihare

Istihareci
Selamun Aleyküm öncelikle ben evlenmeyi düşünüyorum hayırlı mi degilmi diye istihareye yattım rüyamda önce kurana sarılıp Allahtan başka yardımcı yok deyip ağladığımı gördüm sonra gözümü açtım başka tarafa dönüp uyudum tekrar rüya gördüm rüyanda birinden para aldım sonra tatliciya gittim kız kardeşim ordaydı mutluydu onun da yediklerinin parasını ben verdim sonra param yere dustu baska paralarda vardi yerde dusurdugum pada haric bir para daha aldım sterlin sonra eve geldim evde yumurtalar buldum kuşlar gördüm küçük büyük açık renkli yaklaştım küçük kuşlar gitti büyükleri kaldı bembeyaz 2 kuş vardı daha sonra kız kardeşim yanıma geldi elinde koliyle koliden erzak ve tavuk çıktı ve kız kardeşim çok mutluydu rüyam çok karışık o yüzden bir anlam veremedim sizce hayır mı şer mu

Okudunuz mu?  İstihare namazı kıldıktan sonra rüya görmemek

Yorum: İstiharede para görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Rüyandaki ayrıntılar farklı mesajlarla farklı sonuçlar gösterse de genel itibari ile hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Bu gibi rüyaların durumunda uyandıktan sonraki hisse bakılması rüyanın hayırlı olup olmadığı kanaatine varmamızı sağlar. Hakkıyla bilen bir tek Allah’tır.

Okudunuz mu?  İstiharede yeşil çayırlık görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben dün gece evlilik düşündüğüm adam için istiareye yattım ancak rüyamda parayı kumar oynarken gördüm. Rüyada mutluyduk ama işin içine kumar girince nasıl yorumlayacağımı bilemedim. Sizde hayırlı mı?


Tohat
Ve aleyküm selam. İstihare kalbe sirayet eden hisle hareket edilmesidir. Huzur ve mutlulukla uyanmışsan niyetinin hakkında hayırlı olduğunu söyleyebiliriz. Rüyalar bilinç altı gibi durumlarda da etkili olduğundan kesinlik arz etmediğinden hisse bakılmaktadır. Yine de yediye tamamlamanız faydanızadır. Allah en iyisini bilendir.

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında örümcek görmek

istiharede para görmek, yesil kagit para gormek, istiharede para

Bu kategoride yer alan İstiharede pirinç pilavı görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede para görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.