Anasayfa
19 Kasım 2023, 3:41
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede sevdiğin kişiyi görmek

İstiharede sevdiğin kişiyi görmek

GaribanUye
Selamun aleykum

Ben namaz kılmadan istiharede duasını okuyup kıbleye doğru yattım amacım evleneceğim kişiyi rüyada görmek için zaten kalbimden geçen biri vardı onu gördüm ;

İlk başta rüya mı gerçek mi anlamadım sonra rüyada olduğumu anladım ve rüyayı kontrol etmeye başladım direk sevdiğim kız arıyordum zaten gerçekte de aynı apartmandayız rüyada aslında başka apartmandayım ama bizim apartman gibi biliyorum rüya haliyle kızın kapısına gittim kapalıydı başka birileri vardı o katta sonra binanın alt katına indim sevdiğim kişi çamaşır seriyordu üzerinde pembe bir eşofmanla ve kız aşırı şişmanlamıştı hatta aşkım diyorduk birbirimize ben ona çok kilo aldığını söyledim sonrada orada cinsel ilişkimiz oldu bu rüyanın anlamı nedir ?


Yorum: İstiharede sevdiğin kişiyi görmek

arifselim
Aleykum selam. İstihare sadece dua ile olmaz. İki rekat istihare namazı kılınır ve dua edilir. Bu yaptığın ise ancak bir dua olabilir. Bundan dolayı görmüş olduğun bu rüya sana bir işaret olmaz. Ayrıca evleneceğin kişiyi rüyada görmek için de istihare yapılmaz öyle bir uygulama yoktur.


İstiare sonrasi rüyam

Kayıtsız Üye
Öncelikle Selamun Aleyküm. Ben birine karşi derin duygular besliyorum. Ancak o kişiyle niyetim evlilik. O kişiyle hiç yuzyuze gorusmedik.(oncesinde okulda gördügüm biri ama)sadece sosyal medya üzerinden bir ay kadar bir konusma yaptik.hersey çok güzel giderken bir anda benimle konusmayi kesti.ben her namazimdan sonra dua etmeye basladim. Bi kaç kez neden boyle oldugunu sordum çok onemsemeyen cevaplar verdi. Her gun Yasin suresini ve Mübin duasını okumaya ve Allah’a dua etmeye başladim. Ancak duami hayirlisi olsun diyerek ettim.en sonunda istiareye yatmaya karar verdim. Bu kadar seyi anlatmamin sebebi ruyamla alakali olabilicegini düsunmem.Rüyamda;
" öncelikle bir kagida ( kagit kareli ) annemin ıs arkadaşi vardi ona bir özur mektubu yazmaya calisiyorum. Ama yazmayi beceremiyorum yazilarim o kareli kagitta bile yamuk yumuk oluyo. Sadece ilk cumleyi hatirliyorum ozur dilerim yazdim ama yamuk yumuk daha bir suru sey yaziyo ama onlari hatirlamiyorum.en ustede sevgilerimle yazip imza attim. Tam o sirada bir anda sevdigim cocuk geldi iki erkek kardesimin yanlarina oturdu. Annem ve annemin is arkadaşida ona capraz oturuyodu. Sanki sürekli bizdeymis gibi çok normaldi. Evimiz dogalgazli olmasina ragmen. Bordo rengi bir soba vardi icerde içinden yanan atesin kizilligi beyaz duvarlara yansiyodu.sonra ben kardesime dogalgaz peteklerini elle onlar yanmiyomu sobaya ne gerek vardi diyorum. Kardesim petege dokunup yaniyo diyo. Sonra ben kardesimle odaya geciyorum. Odada iceriden daha renkli yorganlar felan pembeli yesilli. Kardesimden siyah kulplu bir makas alip o yazdigim özur mektubundaki imzayi kesiyorum. Sevdigim kisi yanlis anlamasin diye.ama kagit bir kareli bir duz beyaz olup duruyo bir yazilar var bir yazilar yok. Sonra iceriye geciyorum. Kardeslerm ve sevdigim kişi namazdan ve surelerden bahsederken.
Ben diyorum ki" ben hep okuyorum Yasin suresini,hatta 3 veya 7 defada her mübinden sonra mübin duasını okuyorum diyorum" sevdigim cocukta bana donuyo ve oku tabi okumazsan unutursun diyo. Ve ben uyaniyorum. Ama icimde onu rüyamda gormenin heyecani olarak.
Şimdiden Allah Razi Olsun.

Okudunuz mu?  İstihare namazı kıldıktan sonra rüya görmemek

Yorum: İstiharede sevdiğin kişiyi görmek

arifselim
Aleykum selam. Öncelikle istihare hangi zamanlarda yapılabilir bunu çok iyi bilmek gerekir. Böyle bir konu için ilk önce her iki taraf evlilik için ciddi bir adım attıktan ve her türlü o kişi hakkında araştırmalar yaptıktan sonra yinede kararsız kalınırsa sadece o zaman istihare yapılabilir. Yoksa bu anlattığın dönemde iken istihare yapılmaz eğer yapılırsa da bir anlamı olmaz.

Okudunuz mu?  İstiharede kapandığını görmek

Kayıtsız Üye
Istihare rüyasında erkek arkadaşımın benle ilgili ruyasını yorumlar misiniz
Bir yola gidiyom bir eve varıyom o evde sen varsın ben senin yanına gelmeye çalışıyom sen kaçıyorsun sana bişey giyorum bana cevap vermiyorsun kaçıyorsun bende arkandan geliyorum kalabalık bir ortam milletin yanında bişeyler diyemiyorum bana arkani dõnüyorsun bir kiside bu bõle giderse olmaz diyo bende tek basima evden ayrilip bir yola gidiyom. Ondan gelen msj bõleydi. Bana yardımcı olur musunuz ne anlama geliyor bu ben demistim ona istihareye yat diye . Lütfen yardim edin

Okudunuz mu?  İstiharede belirsiz rüya görmek

arifselim
İstihare yapmanın nedeni bir işi yapıp yapmamak konusunda kararsız kalınca yapılır. Bu görülen rüya olumsuzdur ancak istihare işareti demek, kalbin bir yöne meyletmesi yani olumlu veya olumsuz olarak o niyeti hakkında kalbine hissin gelmesi demektir. Bu kişiye işaret olarak kabul edilir.


Kayıtsız Üye
Selamın aleyküm. Ben görüştüğüm kişiyle evlilik için istihareye yattım ve rüyamda bizim eve gelip yemek getiriyordu. Yemekler lezzetsizdi dolma ve içli köfteydi içinde pişmemiş beyaz soğanlar vardı ve koyu yeşil bir sofra bezi üzerinde yiyorduk ailemle. Sonra banyoda çamaşırları asmaya gidiyordum beyaz çamaşırlardı. Aynı gece başka bir rüyada da memleketimize geziye gidiyorduk okulumuzla topluca, ben kullanıyordum beyaz bir otobüsü. Bir kiliseye geliyorduk gösterişli bir binaydı önündeki rahiple konuşuyorduk uzun beyaz sakallı yaşlı bir adamdı. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında yazılı beyaz kağıt görmek

arifselim
Aleykum selam. Gördüğün rüyalarını bir kenara bırak ve sen istihare esnasında veya uyanınca kalbine gelen his nedir ona bakmalısın. Bu olumlu yada olumsuz olarak hissedilir ve bu istiharede asıl işaret olarak kabul edilir. Eğer emin olmadıysan bir daha istihareye devam edebilirsin.


Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Birkaç hafta önce bir rüya gördüm . Rüyada 10,15 adımlı bir merdivenin birkaç basamağını çıkmışım . Etrafım yemyeşil sarmaşıklarla ağaçlarla dolu. Sevdiğim kişide önümde merdivenleri çıkıyomuşuz sonra o arkasını dönüp elimi tutuyo ve beyaz bir eve giricekmişiz kapısı gelen beyaz fakat kapı açık ve sanki içersi yanıyomuş gibi kırmızı , sanki filmlerdeki cehennem sahneleri gibi. Rüyanın anlamı nedir acaba . Birde çok kere istihareye yatmayı denedim fakat hiç bir şey görmüyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.


Tohat
Ve aleyküm selam. İstihareyi bir dua gibi düşünmek gerekir. Allah’tan istediklerinizi uygularken içten ve doğru şekilde uygulamalısınız. Yedi defa uygulanır. Ayrıca zihninizin yorgun olmaması da görmenizi sağlayabilir. Rüyanıza gelince. Hayırlı gibi görünse de önünüze çıkacak engellerle sizi zorlu yollar beklediği şeklindedir. Yine de Allah daha iyisini bilir.

Okudunuz mu?  İstiharede kırmızı görmek hayırlı mı

Kayıtsız Üye
Sevdiğim adamla en yakın arkadaşı beni sevdiği için ayrıldık. Bunun üzerine istihareye yattım. Rüyamda bir arkadaşımla bir dükkanda alışveriş yapıyordum daha sonda dükkanın sahibi olan iki kişiye 100 lira verip para üstünü bekledik ama adamlar parayı alıp kaçtılar. Daha sonra bu adamların sevdiğim adamla o arkadaşı olduğunu anladım ve arkadaşını aradım. O da bana sevdiğim adamın çok üzgün olduğu benden kaçtığını ara sıra alkol aldığını söyledi ve sonrasında uyandım. Rüyayı nasıl yorumlayacağımı bilemedim. Yorumlarsanız çok sevinirim


Tohat
İstiharenin tek bir amacı vardır. Kişi iş vs. bizim için hayırlı olup olmadığını Allahtan dilemektir. Ne niyet üzere yattığınız anlaşılmadığı gibi sadece rüyada gördüğünüz olayı anlatmışsınız ki istiharede olayın önemi yoktur. Önemli olan hissettiğiniz duygulardır.


Kayıtsız Üye
Hocam erkek arkadaşımla 6 aydır birlikteyiz. İyi anlaşan aynı kafa dengi insanlarız. Erkek arkadaşım 3 ay önce 7 kere istihareye yatmış ve 7sinde de hep güzel şeyler görmüş ve bir hocamıza da yorumlatmış. Benim haberim yoktu ve bende istihareye yatmak istedim bugün, yalnız şunu merak ettim onun rüyası hayırlı çıktığı için acaba benimde rüyam hayırlı çıkar mı ? Yani 7 sinde de hep güzel şeyler görmüş ve hocası çok güzel çok hayırlı demiş. Benim de kılmam gerekir mi ?

Okudunuz mu?  İstiharede beyaz defter görmek

Tohat
İkinizin birlikteliği ikiniz için hayırlı olur. Tek taraflı hayırlı olması mümkün olmadığından sizin için de geçerlidir. rüyalarından eminse yatmanız gerekmez.


Kayıtsız Üye1
Selamınaleykum ben istihare ye yattım sevdıgım kısıyle gelecegımın olup olmayacağı hakkında fıkır sahıbı olmak için. Rüyada ılk önce bı sitenin dogal gaz yerine sıgara atıldıgı ıcın patlayıp yangın cıktıgını gördüm aynu sitede benım de evım varmıs ama çok uzulmedım. Sonra gol gıbı bır yere gıttım annemle bu gol bı koyde orda bize bırsey verdıler yedık sonra dedıler burda 3 harflıler var gece dısarı cıkamıyoruz sızde gıdın bız ordan cıkıp arabayla erkek kardesımın oldugu dugun yerı gıbı bı yere geldık. Daha sonra da sevdıgım adam boyle yatıyotdu divanda ve hasta gibiydi uzerı ortulu ıdı. salonda annesı ablası ben ve küçük kız yıgenı vardı. Bana küs gıbı davranıyordu. Annesi bana ben senı alacam ogluma dedı. Daha sonrs ablası sevdıgım adam ben arabaya bındık ben arkaya oturdum ama yabancı bır ulkedeydık sonra benzın almaya durdu orda uyandım artık sızce bundan ne cıkarabılırım çok karısık gördüm ruya. Halbuki namazı kıldıkdan sonra ıcım rahatlamışdı.. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

Okudunuz mu?  İstihare için ayrıca yeni bir abdest almak gerekirmi ?

Tohat
Ve aleyküm selam. Namaz kıldıktan sonra değil uyandıktan sonra kalbinizin rahatlamış olması gerekir ki eğer böyle olmuşsa rüyanız hakkınızda hayırlı olduğunu gösterir. Aksi halde rüyanızda gördüklerinizin pek ehemmiyeti olmadığını bilmelisiniz. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.


Kayıtsız fi
merhaba ,

daha öncelerden görüştüğüm ama şuan iletişimimizin fazla olmadıgı erkek arkadaşımla hayırlı mıdır diye istihareye yattım ,(namazımı kıldım duamı ettim ) 1. gece kahverengi bir at gördüm , 2. gece siyah zemin üzerinde yeşil antep fıstığı gördüm , 4, gece ise beni aradıgını gördüm .

yorumunuzu rica ederim .


Tohat
Merhaba. Rüyadaki renklere bakarak amel edilmez. Allah istihare gibi bir işaretle bizim yolumuzu çizmemiz için kalbimize bir his yerleştirir ki uyandıktan sonra huzur veya tam aksini hissederek anlarız. Hakkıyla bilen bir tek Allahtır.

Okudunuz mu?  İstiharede karanlık odada olduğunu görmek

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm. Ben sevdiğim insanın benim için hayırlı olup olmadığını görebilme ümidiyle istihareye yattım. İlk iki gün yattığımda gördüğüm rüyayı unuttum. 3. kez yatışımda sevdiğim kişi ben ve Bi arkadaşım arabayla bizim eve bırakacakmış. O önde oturuyor biz arkada. Sonra Bi tane sigara yakıyor içmeye başlıyor ben şaşırıp napıyorsun içmeyecektin şaka mı yaptım ben diye bağırmaya başlıyorum. Arkadaşım sakin şekilde aynı şekilde sevdiğim de gülüyor şaka yaptığımı sanıyor. Sonra arabayı durdurtup inip tokat atıyorum sevdiğim kolumu tutunca. Arkadaşımın da inmesini bekleyip evime gidiyorum o ara sevdiğim arıyor bitti deyip ağlıyorum.( bu arada sevgilim sigara içiyordu bıraktırdım söz verdirerek )


arifselim
Aleykum selam. Bu rüya ancak bilinçaltı bir rüya olabilir ve anlamı yoktur. Zaten istiharede önemli olan kalbine gelen hissindir. Ayrıca evlenmek için uygun olup olmadığı ilk önce araştırılır ve buna rağmen kararsız kalınırsa o zaman istihare zamanı gelmiş olur.


Kayıtsız Üye
Merhaba.Eşimle boşanma arifesinde iken durumun hayırlı mı hayırsız mı olacağına dair hissiyata kavuşmak için istihareye yattım.Rüyamda yakından tanıdığım bildiğim bir erkeği gördüm,onunla aynı renkte aynı giysileri giymiş yan yana ferah bir yere yürüyorduk.Çok ikilemdeyim.Ne düşünmeliyim lütfen yardımcı olun.

Okudunuz mu?  İstiharede alışveriş yapmak

Tohat
Merhaba. İstihare bir kereye mahsus değildir. Yedi defa yapılır ve bundan his olarak alacağın duruma göre değerlendirilir. Boşanmanın hayırlı olup olmadığını yedi kere uyumadan sonra yattığın istiharelerde hissettiklerini düşünüp ağırlıklı olana meyl edebilirsin ancak.


Kayıtsız Üye
Merhaba hocam.ben uc senelik iliskim vardi bitti istihareye yattim ona gore kendime yon vericektim babannm yattiginda yogurt yiyen bir adam görmüş kendim yattimda sevgilimle baristimi ve ev pogaca gördüm tekrar yattimda yesil beyaz elbiss gördüm kuzenim bana yatmis oda manti peynir zeytin ve yogurt cirptigini görmüş onlarin içine olumlu olumsuz his dogmamis ben uyandimda gulerek mutlu uyandim yorumlarsaniz çok sevinirim saolun


Tohat
Merhaba. Kişinin istiharesini kendi yapması daha makbuldür. Senin yaptığın istiharedeki hissin niyetini olumlu yönde gösterir. Bunun yanı sıra yedi defa tekrarlayarak genel hissine bakarak karar vermelisin. Hakkıyla bilen Allah’tır.


Kayıtsız Üye
selamun aleyküm hocam. biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerde oturuyoruz buna rağmen birbirimizi seviyoruz ve ciddi düşünüyoruz ama benim ailem bu ilişkiye olumsuz bakıyo bizde bu işin hatırlımı hayırsızmı olacağına karar vermek için istihareye yattık erkek arkadaşım rüyasında kendini önce karanlık bir yerde görmüş sonra önüne küçük küçük ışıklar çıkmış onları takip ettiğinde bir eve varmış kapıyı çalmış ben açmışım ama ne gülümsüyomuşum nede somurtkan bir yüzüm varmış rüya bu kadar yorumlarsanız çok sevinirim hocam

Okudunuz mu?  İstiharede gelin görmek

Tohat
Ve aleyküm selam. Hem olumlu bir işaret olan aydınlık hem olumsuz işaret olan karanlığın görülmesinden dolayı rüyanın doğru şekilde tabir edilmesi için kişinin uyanırken hangisine daha yakın olduğunu hissen bilmesi gerekir. İstiharenin yorumlanması gereken histir. Kişi olumluya veya olumsuza yakın gördüğü hisse göre hareket etmeli. Allah doğrusunu bilendir.


istiharede niyet ettiğin kişiyi görmek, istihare rüyasında sevdiğini görmek, istiharede sevdiğini görmek

Bu kategoride yer alan İstiharede karışık rüya görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede sevdiğin kişiyi görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.