Anasayfa
31 Mayıs 2023, 14:01
Rüya Yorumu
Yönetici

İstiharede belirsiz rüya görmek

İstiharede belirsiz rüya görmek

Kayıtsız Üye
Mrb. 2 gece üst üste istihareye yattım. İlk gün siyah araba gördüm ve hemen ardından Çeşmeden akan berrak su gördüm. İkinci gün ise gece sokakta karanlıkta tek başımaydım. Ve sokakta bembeyaz küçük hediye kutusu gördüm ve bana aitti. Her ikisinde de uyanınca iyi ya da kötü hiç bir şey hissetmedim. Sizce Nasıl yorumlanır bu istihare ??

Okudunuz mu?  İstihare rüyasında kırmızı beyaz görmek

Cevap: İstiharede belirsiz rüya görmek

arifselim
Merhaba kardeşim. İstiharede rüyalar bir işaret olabilir ama asıl önemli olan insanın içine gelen o konudaki istektir. Eğer bu rüyalardan dolayı içiniz rahat etmemişse o zaman istiharenizi tekrar edebilirsiniz.


Yorum: İstiharede belirsiz rüya görmek

Kayıtsız Üye
Merhaba, evlilik yolunda olduğum sevgilim için istihareye yattım. İlk gece karışık rüyalar gördüm bir kız arkadaşım vardı ve kendisi hastanelik olmuş ve kan bağışı istiyordu. Ona kanımı verecektim ama kanı net olarak görmedim rüyamda daha sonra diğer bir rüyaya geçti zihnim, bir odada yeşil leğenin içinde hamur mayalanmış ve kabarmıştı ama kabaran hamur taşmamıştı. Bundan önce de annem benim niyetime yatmıştı ilk gece ak sakallı bir dede ve elinde de yeşil bir şey olduğunu görmüş ve elinde ki yeşil şeyi de anneme doğru uzatarak demiş ki benim ve sevgilim için "Bunu o çocuğun ailesine ver. Ve onlarda de ki namazlarını dosdoğru kılsınlar, bu iş hayırlıdır." diye bu rüyadan sonra annem birdaha yattı benim için istihareye ve kendisini bir kız olarak görmüş rüyasında ve birinin kendisine tecavüz ettiğini kızlığının bozulduğunu ve kan geldiğini görmüş. Sonrada ben artık kız değilim evlenemem diye ağlamaya başlamış. O bu rüyayı gördükten sonra ben tekrar yattım ama karışık rüyalar gördüm hatırlamıyorum bile. Fakat, uyandıktan sonra içime doğan his nötr. Ne iyi ne kötü. Büyük bir belirsizlik. Sizce nedir tüm bunlar?

Okudunuz mu?  İstiharede şeytani şeyler görüp korkmak

Yorum: İstiharede karışık rüya görmek

arifselim
Merhaba. İstihareyi herkes kendisi kendi için yapabilir. Başkası için istihare yapılamaz. İstihareyi yapmanın nedeni her türlü araştırmaya rağmen kararsız kalmaktan dolayıdır. Eğer bu yapılmamışsa istiharede yapılamaz. Bu gördüğün rüyalarını bir kenara bırak ve istihare esnasında yada uyanınca kalbine gelen hisse bak. Eğer için hala rahat etmediyse tekrar istihareye devam edebilirsin.

Okudunuz mu?  İstihare Kesin Olarak Çıkar mı

istiharede karısık rüya görmek

Bu kategoride yer alan İstihare rüyasında koca görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstiharede belirsiz rüya görmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.