Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:03
missa08
Abone

Büyük sıkıntılarım var eşim alkolik beni döven birisi

Büyük sıkıntılarım var eşim alkolik beni döven birisi

Kayıtsız Üye
Hayırlı geceler evli 2 cocuk annesiyim eşim alkolik beni döven biri seneler böyle gecti çok sustum kızım büyüdü öyle hataları olduuyuyamıyorum ağlıyor olmuyor konuşuyorum olmuyor şaşırdım eşimin içkisi kadınlarla konuşması dövmesi hep sabır rabime dedim ama kızım yaktı beni kendimi çok sınadım birinin günahını aldım diye böyle giderse ölecem ben hastayım 15 sene kanser hastalığı gecirdim sonra eşimle evlendim cocuklarım oldu hep şükür dedim ama şimdi keşke rabim beni hasta yatağımda alsaydı diyorum bana bir yol gösterin ben ne yapim cevaplarsanız sevinirim

Okudunuz mu?  Aklımızdan geçenlerden sorumlu muyuz?

Yorum: Büyük sıkıntılarım var eşim alkolik beni döven birisi

emirhan uysal
Bu sizin başınıza gelen büyük bir imtihandır sabırla namaz kılmaya devam edin fakat

a- Eşinizin o durumunu bilerek siz onunla evlendiniz. Evlenmeden önce de öyle veya böyle huyunu terk edip etmeyeceğini tahmin ediyor olmalı idiniz.
b- Sürekli alkol alan bir erkeğin hanımının boşanmak istemesi dinen sakıncalı değildir. Boşanmak isteyebilirsiniz.
c- Her şeye rağmen devam etmek ve düzelmesi için gayret etmek de sizin bileceğiniz bir iştir.

Okudunuz mu?  Sonradan günah olduğunu öğrendiğimiz günahlardan sorumlu muyuz?

Önce bu işten vazgeçirmeye çalışın uyarın!
Haram olduğunu Allahın razı olmadığını bu işlerin pis olduğunu ona anlatın.
Eğer ki bu durum olmuyorsa huzursuzluk olan yerde ve haram yerde melekler uğramaz bile.Boşanmanız gerekebilir.Bu durumda size kalmıştır.

Bu kategoride yer alan Annem "Sigara İçersen Hakkımı Helal Etmem" Dedi, Bu Geçerli Olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyük sıkıntılarım var eşim alkolik beni döven birisi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.