Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:03
missa08
Abone

Zina yaptım. Kocam öğrendi ve beni boşadı. çok pişmanım ölmek istiyorum

Zina yaptım. Kocam öğrendi ve beni boşadı. çok pişmanım ölmek istiyorum

Kayıtsız Üye
Hocam ben evli ve iki çocuk annesiydim. Şeytana uydum ve zina yaptım. Kocam öğrendi ve beni boşadı. İlk başta bu sır olarak kaldı. Eşim bu durumu bir tek annene söyledi. Ben çok ağır depresyona girdim. Birkaç kez kendimi öldürmek istedim ama kurtardılar. Sonra bu yük çok ağır geldi. Sanki bu sırrı biriyle paylaşırsam rahatlarım sandım ve en yakın arkadaşıma anlattım. İnsanlar benim nasıl bir pislik olduğumu bilsinler istiyordum. Keşke kimseye söylemeseymişim. Defalarca tövbe ettim. O kadar pişmanım ki. Depresyonum hala devam ediyor. Ölmeyi çok istiyorum. Bu utançla daha fazla yaşamak istemiyorum ama evlatlarımı düşünüp vazgeçiyorum. Canım çok yanıyor hocam. Bana yardım edin.

Okudunuz mu?  Evli bir adamla ailemden izinsiz imam nikahı yapsam günah mıdır

Yorum: Zina yaptım. Kocam öğrendi ve beni boşadı. çok pişmanım ölmek istiyorum

Şem’a
Hata etmişsiniz doğru Lakin intihar etmek zina yapmaktan daha kötüdür bunu unutmayın.
Aşağıdaki hadis sahihtir Peygamberimiz SallAllahu Aleyhi ve Sellem Hata edip tövbe eden kişinin Allahu Teala Onun günahını sildiğini ve affettiğini yazıyor, şu pişmanlığınız sizin bu konuda samimi olduğunuzu gösteriyor yani zina işlediniz Ama şu anda defteri amel defterinizde zina diye bir kavram yok Onun için günahı ve İntiharı unuttun Rabbinizel aranızı düzeltin ve çocukların hayırlı olması için kendinizi onlara adayın. Allah sizi ve bizi affetsin ve size hayırlı kapılar açsın gönlümüze ferahlık versin

Okudunuz mu?  Peygamberimiz hakkında düşünceler

…التَّائِبُ مِنْ الذَّنْبِ كَمَنْ لَا ذَنْبَ لَهُ – Günahından tam olarak dönüp tövbe eden, onu hiç işlememiş gibidir. (İbn Mâce, zühd 30; et-Taberânî, el-Mu’cemü’l-kebîr, 10/150)


ölmek istiyorum, erken ölmek

Bu kategoride yer alan Kıssaların amacı nedir? Allah Kuranda kıssalara niçin bu kadar yer veriyor? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Zina yaptım. Kocam öğrendi ve beni boşadı. çok pişmanım ölmek istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.