Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:05
missa07
Abone

Bir şeye bilmeden haram demek

Bir şeye bilmeden haram demek

Kayıtsız Üye
S.aleyküm hocam ben bugün iş yerinde dost meclisinde otururken kazancın 100de yüzü haramdır dedim birazda üsteledim ortamda yani karşı tarafta karşılık verince üsteledim ama ben öyle biliyordum hak olduğunu bilsem zaten katiyen söylemezdim araştırdım biraz sorum yokmuş kandırmak ne bilim karaborsa yapmak bir takım şeyler gördüm yani haram diye söyledim bilmeden bunun hükmü nedir küfre düşmüş sayılırmıyım

Okudunuz mu?  Küfür edenin hali ne olur

Yorum: Bir şeye bilmeden haram demek

Kayıtsız Üye
Zaten ben öyle biliyordum o yüzden öyle dedim diyorsunuz. Yani yanlış biliyormuşsunuz ona göre hüküm vermişsiniz. Tövbe edin yeterlidir. Bence bu tür durumlarda asla net hüküm vermeyin.


bilmeden harama helal demek, Bilmeden birseye haram demek

Bu kategoride yer alan Örümcek ve haşere gibi hayvanları öldürmek haram mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bir şeye bilmeden haram demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.