Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:02
sizden92
Abone

Uzaklaştırmak için Tebbet

Uzaklaştırmak için Tebbet

PisiPisi
Kocamla evliliğimizde çeşitli sorunlar nedeniyle ayrılıklarımız oldu, şu anda da ayrıyız ancak boşanma davası açılmadı. Eşimin çevresinde olmaz, siz geçinemezsiniz, barışma diyen bazı tanıdıkları var. Ben beddua etmeksizin "Allah’ım eşime olmaz, yürümez diyenleri, aklını ve gönlünü çelenleri bir sebeple bizden uzak tut, etkilenmesine izin verme" diye dua edip Tebbet suresi okuyorum. Tebbet suresi bunun için okunabilir mi? Kimsenin kahrolmasını zarar görmesini istemiyorum, sadece bizi etkilemelerini istemiyorum.

Okudunuz mu?  Namahreme dokunmak abdesti bozar mı ?

Yorum: Uzaklaştırmak için Tebbet

arifselim
Bu şekilde ettiğin dua güzel bir duadır ve tebbet suresini de okuyarak ekleyebilirsin. Bu sureyi okumakla yanlış etmiş olmazsın. Allah seni, içini ve ettiğin dualardaki niyetini çok iyi bilir. Sen yuvanın selameti için gayret et ve dua ederek Allah’tan yardım iste. Allah sıkıntılarınız gidersin.

Okudunuz mu?  İstimnadan kurtulmak istiyorum

birini uzaklaştırmak için tebbet, tebbet suresi ile uzaklaştırma, Uzaklastirmak için tebbet

Bu kategoride yer alan Esselatu vesselamu anlamı nedir yazılanların? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Uzaklaştırmak için Tebbet Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.